2
Fudbal

FOTO: FSS

ĐOROVIĆ OBJAVIO SPISAK: Evo sastava B reprezentacije Srbije za meč u Dohi!

Objavljeno: 04.12.17 u 16:07

Goran Đorović objavio je danas spisak reprezentacije sastavljene od igrača iz Superlige, na koje računa za utakmicu sa selekcijom Katara.

Na ovom spisku nalazi se nekoliko vrlo perspektivnih fudbalera poput omladinca Crvene zvezde, Dejana Joveljića i mladog defanzivca Partizana, Strahinje Bošnjaka iz generacije 1999. a tu je i godinu dana stariji Igor Zlatinović iz surduličkog Radnika. A jedini igrač koji nastupa van naše lige je Miloš Pantović iz mlađih kategorija Bajerna.

Evo i kompletnog spiska selektora Đorovića, koji ukupno broji 18 igrača:

Golmani Miloš Ostojić (Spartak), Nemanja Jevrić (Bačka)

Odbrana: Srđan Babić (C. zvezda), Nemanja Ćalasan (Spartak), Strahinja Bošnjak (Partizan), Nemanja Vučić (Zemun), Miladin Stevanović,

Sredina terena: Marko Mrkić (Radnički N.), Uroš Račić, Luka Adžić (C. zvezda), Petar Mićin (Čukarički), Danilo Pantić (Partizan), Đorđe Denić, Aleksandar Lutovac (Rad), Aleksandar Mesarović (Vojvodina), Miloš Pantović (Bjern Minhen).

Napad: Dejan Joveljić (C. Zvezda), Igor Zlatanović (Radnik Surdulica)

Utakmica izmešu Katara i Srbije na programu je 17. decembra, dok će naši reprezentativci u Dohu otputovati tri dana ranije.

0
0

2 Komentara

  1. Ovo je reprezentacija menadzera, a ne reprezentacija Srbije, sram bilo i savez i selektora.Bruka i sramota, pored toliko talentovanih igraca, zovu 18naestogodisnjake samo da bi im lazno digli cenu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter