0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

VOŽDOVAC PRED JAVOR: Idemo po bodove

Objavljeno: 03.12.17 u 10:31

Fudbaleri Voždovca danas od 13 časova gostuju Javoru u Ivanjici, a trener Ilija Stolica i fudbaleri Marko Gajić i Andrija Luković veruju u pobedu.

Na početku izlaganja trener Stolica je istakao da će utakmica biti teška, ali i da njegov tim ide po tri boda:

Težak protivnik nas čeka, protivnik koji je u nezavidnoj situaciji, pre svega zbog položaja na tabeli. Naše ambicije su poznate, želimo da dobrom igrom, dođemo do novih bodova, uz poštovanje i uvažavanje protivnika i problema u kojima se oni nalaze. Pored igre, ono što će biti u fokusu je i teren koji neće biti jednostavan za igru. U Ivanjici u ovo doba godine, inače postoji problem sa terenom i komplikovaće dodatno situaciju. Siguran sam da ćemo znati da se prilagodimo, adaptiramo i da budemo maksimalno fokusirani na naš cilj, a to je da uzmemo nova tri boda.

Takođe, Stolica je, u odgovoru na pitanja prisutnih novinara, prokomentarisao i suđenje, ali je istakao i da veruje u bojlitak u domaćem fudbalu:

Nije dobro kada se puno neka tema pominje, ali tema koja se spominjala, bilo je sa razlogom. Moram biti zadovoljan, jer poslednja tri kola nismo imali prigovore. Možda je grešaka bilo, ali normalno je kao i u svakom poslu da ljudi greše. Međutim, greške su bile bez ikakve namere koja bi nešto promenila. Vidim da je stanje takvo i na ostalim utakmicama i drago mi je da je tako. Ono što je ispred nas je nova utakmica i moram da verujem da će to biti i u narednom meču, bez obzira na važnost susreta, kako za domaćina, tako i za nas, zaključio je šef stručnog štaba Voždovca.

Marko Gajić, bivši fudbaler Javora, vraća se na poznato mesto:

Dve godine sam proveo u Ivanjici i dobro poznajem atmosferu, ali ekipa se znatno izmenila. Teren za igru će biti jako težak i sigurno je da će više odgovarati domaćinu nego nama, ali ako mi budemo na nivou kao što smo bili na većini utakmica u prvenstvu, smatram da ćemo ostvariti povoljan rezultat.

Andrija Luković je svestan značaja meča:

Jedna veoma bitna utakmica za nas, pre svega što nismo pobedili prošlu utakmicu, jer želimo pobedom da se vratimo na naš cilj. Želimo da imamo sve tri pobede do kraja. Ekipa Javora je iz donjeg doma tabele i sigurno je da će bodove spasa tražiti kod kuće. Međutim na nama je da budemo skoncentrisani svih devedeset minuta. Motivisani već jesmo i ukoliko budemo na našem maksimalnom nivou, mislim da možemo da dođemo do pobede, istakao je Luković.

Susret u Ivanjici počinje u 13 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter