2
Fudbal

USKORO SLEDI ODLUKA: FSS još razmišlja o selektorskoj poziciji, jedan predlog mogao bi sve da promeni

Objavljeno: 03.12.17 u 00:15

Iako se činilo da je imenovanje Mladena Krstajića na mesto selektora fudbalske reprezentacije Srbije samo pitanje vremena, izgleda da se u Savezu ozbiljno razmatraju i druge opcije.

Mislilo se da su dobri rezultati i partije našeg tima na azijskoj turneji zapečatili Krstajićevo mesto na klupi „Orlova“, kao i njegovo pojavljivanje na žrebu u Moskvi.

Među igračima takođe vlada mišljenje da je nekadašnji štoper Partizana, Šalkea i Verdera najeidelanije rešenje za naš nacionalni tim, međutim prema izjavi predsednika FSS, Slaviše Kokeze ,sve karte su tu još uvek otvorene.

– Selektora Srbije ćemo izabrati do kraja godine. Čekam zvaničan predlog sportskog direktora Bunjevčevića, i onda ćemo na Izvršnom odboru doneti našu konačnu odluku – rekao je Kokeza za „Večernje novosti“.

 

0
0

2 Komentara

  1. Jedino veliko ime koje nam je ostalo je gospodin Bora Milutinovic,treba ga ponuditi.
    Zasto? Jer je selektorsko mesto kruna trenerske karijere.On je svetsko ime.I neko sa kime se nemoze manipulisati.
    Murinjo je rekao,selektor mogu biti kad u klupskom fudbalu ostvarim sve.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije mi jasno kako je kokeza stao na celo fss a ne ume ni loptu da sutne ja sam zvezdas ali ne bih imao nista protiv da krstajic bude selektor glupo je to sto se radi…svet nam se smeje iako to ne vidimo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter