1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

SRCE PODELJENO NA DVA DELA: Rambo Petković otkrio Brazilcima za koga će navijati na Mudnijalu, govorio i o šansama Srbije

Objavljeno: 03.12.17 u 21:19

Sigurno da ne postoji idealniji čovek od legendarnog Dejana Ramba Petkovića, koji bi Brazilcima mogao da odgovori na pitanja oko selekcije „Orlova“.

Jedan od najboljih stranaca u istoriji brazilske lige, gde je popularni Rambo nastupao za gotovo sve najveće klubove poput Vasko da Game, Flamenga, Fluminensea i Santosa, zbog svog porekla bio je svakako najinteresantniji sagovornik za brazilske medije.

Petkoviću je bilo izuzetno teško da odabere između selekcija Brazila i Srbije, jer kako kaže podjednako voli obe zemlje.

-Biće zanimljivo da gledam tu utakmicu. Navijaću za oba tima. Srce mi je podeljeno… Imam 45 godina, a preko 20 godina živim u Brazilu- istakao je popularni Pet na početku razgovora, a zatim izneo svoja očekivanja u vezi sa budućim susretom Srbije i Brazila.

-Biće to nepredvidiva, napeta i uzbudljiva utakmica. Više bih voleo da je Srbija pala u grupu H sa Poljskom, Kolumbijom i Senegalom. Imala bi više šansi za prolaz, bilo bi joj lakše. Ali zapala je u grupu sa Brazilom koji je favorit za titulu. Srbija će se boriti za drugo mesto u grupi. Ne sviđa mi se što se meč Srbije i Brazila igra u trećem kolu, jer obično ta treća utakmica u grupi odlučuje o daljem plasmanu. Voleo bih da se igra u prvom kolu- rekao je Petković.

Srbija je trenutno, uz Australiju, jedina selekcija koja se plasirala na Mundijal a da nema selektora, a ni popularni Rambo nije znao da objasni ralog zbog kojeg je Slavoljub Muslin smenjen nakon uspešnih kvalifikacija.

-Ne razumem. Ne znam šta se desilo. Kvalifikovali su se za Mundijal. Nedostatak selektora je problem koji treba rešiti što pre jer imamo privremenog selektora Krstajića. Nešto će se sigurno promeniti na SP jer je Srbija u kvalifikacijama igrala sa trojicom igrala u poslednjoj liniji što se nije desilo prethodnih 20 godina. Ali moram da priznam da je i sa tom formacijom bila efikasna. Uostalom, osvojila je prvo mesto. Imamo dobre igrače, imamo talenat i potencija- istakao je Petković koji je zatim procenio šanse Srbije u grupi a Brazilom, Kostarikom i Švajcarskom:

-Mislim da može da prođe grupu, a za dalje ćemo videti. Ako prođe grupu, može daleko- zaključio je Dejan Petković.

0
0

1 Komentara

  1. Aha. Jeste, ako budemo drugi u grupi idemo na Nemce. To Pet ocigledno ne zna i prica neobavesten. Jedino ako misli da ce Srbija biti prva u grupi a da Brazilce posaljemo na Nemce.
    Srbija je uvek bomba u prvom mecu dok je ne procitaju. Tako su na nas i u J.Africi naleteli u prvom mecu i Nemci pa smo ih pobedili. Da li sad sledi Brazil kao nasa zrtva…? Nadajmo se,dace bog!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter