0
Američki fudbal

SPORT NA TV: Derbi u Humskoj, rukometašice protiv Kameruna

Objavljeno: 03.12.17 u 08:52

Izuzetno bogat dan kada je sport u pitanju je pred nama, a centralni događaj su fudbaleri Partizana i rukometašice Srbije.

Partizan od 15 časova na svom terenu dočekuje Vojvodinu u meču 20. kola Superlige Srbije. Pored uobičajenog statusa derbija, dodatnu „težinu“ utakmici daje i to što je Crvena zvezda protiv Bačke odigrala 2:2, pa Partizan ima priliku da priđe Zvezdi na četiri boda minusa.

Rukometašice Srbije od 14 časova igraju protiv Kameruna u meču 2. kola Svetskog šampionata u Nemačkoj. Podsećamo, naše devojke su juče prvenstvo otvorile više nego ubedljivom pobedom nad Kinom, 43:23.

Ljubitelji fudbala mogu će imati priliku da uživaju u brojnim mečevima širom Evrope i sveta, među kojima izdvajamo Mančester Siti – Vest Hem iz Premijer lige, Sampdorija – Lacio italijanske Serije A, kao i duel dva velikana iz Brazila, Vitorija – Flamengo

Što se košarke tiče, ljubitelji NBA lige će u pravom matine terminu moći da uživaju u meču između Njujorka i Orlanda, dok su danas na programu i utakmice nedeljnog programa NFL šampionata, među kojima izdvajamo susret Atlanta – Minesota (19h).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter