1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAMO DA SE OČISTI SNEG: Iznenađenje Đukića na levom krilu (SASTAVI)

Objavljeno: 03.12.17 u 15:25

Za oko 35 minuta na stadionu Partrizana igra se derbi meč 20. kola Superlige Srbije u kom ‘parni valjak’ dočekuje Vojvodinu.

Meč je trebalo da počne od 15 časova, ali zbog velikog snega i čišćenja pomeren je za 60 minuta kasnije. Trener Partizana Miroslav Đukić neće kalkulisati i odmarati ekipu za Kijev, već će pokušati u najjačem mogućem sastavu da pobedi Vojvodinu i približi se Zvezdi na svega četiri boda zaostatka.

Partizan će protiv ‘stare dame’ igrati sa dva napadača Ognjenom Ožegovićem i Leandre Tavambom. Po bokovima će delovati Nemanja Miletić i Zoran Tošić, dok će sredinu terena držati Everton Luiz i Danilo Pantić. Levog beka će igrati Nemanja .R. Miletić.

Kada je reč o Vojvodini, ona želi da prekine negativan niz rezultata, ali se neće zaletati. ‘Stara dama’ će igrati sa samo jednim napadačem, tačnije Stefanom Mihajlovićem. Evo sastava dva tima:

PARTIZAN: Stojković – Vulićević, Mitrović, Ostojić, N.R.Miletić – Everton, Pantić, N.G. Miletić, Tošić – Tavamba i Ožegović.
VOJVODINA: Rockov – Lakićević, Saničanin, Veselinović, Antić – Jovančić, Vukasović, Kalezić, Mesarović, Kojašević – Mihajlović.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter