6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO EKSKLUZIVNO PISANJE HOTSPORTA, OZBILJAN UDARAC ZA PARTIZAN: Bez ključnog igrača u ‘večitom derbiju’!

Objavljeno: 03.12.17 u 11:56

Kako je HotSport već najavio, fudbalski klub Partizan neće moći da računa na jednog od nosilaca igre do kraja ove godine.

Marko Janković, vezista crno-belih, pauziraće zbog povrede kuka do kraja 2017, potvrdio je sam fudbaler na svom Tviter nalogu:

– Nema više fudbala za mene u 2017, napisao je Janković.

On će, pored današnjeg duela sa Vojvodinom i „večitog derbija„, koji je zakazan za 13. decembar, propustiti i gostovanje Dinamu iz Kijeva u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope.

0
0

6 Komentara

  1. Licno bih voleo da sude stranci pa da grobare natankamo sa 4/5 komada da vidim na koga ce posle da kukaju mozda na uefu sto je dozvolila da Zvezda bude veci i bolji tim od partldjana

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako to da nema ni jednog domaćeg sudije koji bi vam odgovarao ? Šta je sa sudijom koji je sudio protiv Radnika, svirao penal i isključio 2 fudbalera u jednom minutu,sve na štetu Radnika ? Izgleda da bi sudija trebao i da šutira na protivnički gol da bi ga smatrali nepristrasnim.

    0
    0
    Odgovori
    • A šta je sa onim što vam je sudio protiv Napretka? Izbacio im igrača a priznao vam gol iz ofsajda. Pa onaj što vam je sudio u Čačku, kada ste u 97 minuti dali gol iz nepostojećeg slobodnog udarca? Pa onaj … itd…

      0
      0
      Odgovori
  3. Који бре кључни играч,лош је углавном био,на моменте коректан.Онај Јанковић против Заглебја неможе се пореди са овим полусезонским.Тад је био екстра,на прву одиграво,дрибло мајсторски,спрдо се са противницима.Ово сад је неки други играч.Надам се на пролеће да ће поново бити онај горе описани против Пољака

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter