0
Ostali sportovi

FOTO: RSS

OBRADOVIĆ PREZADOVOLJAN NAKON UPEŠNOG STARTA: Igrali smo ozbiljno od prve do poslednje sekunde

Objavljeno: 03.12.17 u 00:25

Selektor ženske rukomentne reprezentacije Srbije, Ljubomir Obradović, pohvalio je pristup meču svojih igračica u utakmici sa Kinom.

Naše rukometašice su Svetski šampionat u Nemačkoj otvorile vrlo ubeljivom pobedom nad selekcijom Kine, rezultatom 43:23, a pored rezultata Obradovića raduje i utisak koju su njegove igračice ostavile na terenu

-Zadovoljan sam jer su devojke svesne gde su došle i šta im je činiti. Od prvog sekunda su ušle ozbiljno u igru i tako završile. To me jako raduje, da nisu popustile, već su držale ritam svih 60 minuta. To nam je potrebno za naredne utakmice koje dolaze na Svetskom prvenstvu- rekao je šef stručnog štaba Srbije.

Nakon toga on je prokomentarisao i našeg narednog protivnika, a to je selekcija Kameruna, sa kojom će se naše devojke sastati sutra od 14 časova.

-To je jedna dosta korpulentna ekipa. Pružile su dobar otpor Nemicama u prvom poluvremenu. Slomile su ih u drugom poluvremenu. Očekujem nezgodnu utakmicu, ali i pored toga sam optimista. Nećemo nikoga precenjivati, niti potcenjivati. Znamo šta je naš kvalitet i moramo da verujemo u njega. To ćemo maksimalno koristiti na ovom SP- istakao je Obradović, koji je zatim prokomentarisao i situaciju oko Andree Lekić.

-Andrea je jako bitan igrač i čovek za ovu reprezentaciju. Videli ste koliko zdušno bodri ove devojke. Danas je imala prvi kontakt sa loptom. Videćemo da protiv Kamerunki zaigra bez rizika, da oseti podlogu, teren, saigračice i sve ono što je neophodno za naredne mečeve-, zaključio je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter