1
Košarka

FOTO: STARSPORT

CEDEVITA POJAČANA NAPADA PARTIZAN: Bivši reprezentativac Hrvatske blizu potpisa sa Zagrepčanima!

Objavljeno: 03.12.17 u 21:00

Zagrebački tim rešen je da ove sezone da prekine dominaciju Crvene zvezde u regionalnom takmičenju pa se dodatno pojačava pred nastavak sezone.

Ekipa Jura Zdovca trenutno se nalazi na drugoj poziciji na tabeli, sa utakmicom više od crveno-belih, a pred gostovanje u Beogradu ekipi Partizana mogli bi da dobiju značajno pojačanje u reketu.

Kako prenose hrvatski mediji, Damir Markota (209) nalazi se pred potpisom sa Cedevitom, u koju bi trebao da stigne iz turske ekipe Usak Sportfita, sa kojom se rastao nakon svađe sa trenerom.

Zagrebački tim želi da iskoristi ovu situaciju oko iskusnog krilnog centra i dovede ga u svoje redove, a ubrzo ćemo videti hoće li uspeti u toj nameri. Navodno bi sve trebalo da bude realizovano u toku naredne nedelje.

Tridesetjednogodišnji Markota je u karijeri promenio čak 15 klubova, a nastupao je i u NBA ligi, gde je u sezoni 2006/07 nosio dres Milvoki Baksa. U Evropi je između ostalih klubova nastupao i za Cibonu, Žalgiris, Bamberg, Menorku, Bilbao, Olimpiju, Bešiktaš…

0
0

1 Komentara

  1. Šta će nam pojačanja kad imamo Mutu i onog predsednika zvanog „obećanje“, pored njih ne bi nam pomogli ni Durent i Kari…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter