0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ PRED IGOKEU: Naš prioritet je ABA liga, želimo pobedu kao uvertiru za Efes

Objavljeno: 03.12.17 u 21:38

Trener košarkapa Crvene zvezde, Dušan Alimpijevič, ističe da njegov tim sutra čeka još jedan težak ispit.

Nakon senzacionalne pobede u Madridu nad ekipom Reala, srpski šampion nije imao previše vremena za odmor pošto će već sutra dočekati ekipu Igokee u okviru 10. kola ABA lige.

Pred ovu utakmicu trener crveno-belih ističe da njegov tim mora da bude maksimalno skoncentrisan i oprezan ukoliko želi da potvrdi trijumf iz Evrolige.

– Nakon odlaska Rajta, brzo su angažovali novog dobrog stranca i time na još jedan način pokazali da su im ambicije da se nađu među četiri najbolje ekipe u ligi. Gaje prepoznatljiv stil igre već godinama, tu je izuzetan i vrlo iskusan stručnjak trener Dragan Bajić, imaju u svom sastavu igrače koji godinama igraju ovu ligu i sve to ukazuje da ćemo morati da odigramo vrlo kvalitetnu utakmicu i da budemo na svom nivou i maksimalno oprezni. Pobeda nad Realom je već stavljena u drugi plan, jer želimo da nastavimo sa pobedama, a da napravimo najbolju uvertiru za Efes u Beogradu. Sa druge strane, ne zaboravljamo šta je naš prioritet, a to je ABA liga. Pozivam navijače da dođu i pruže nam podršku u ovoj važnoj utakmici-, rekao je Alimpijević.

Sličnog mišljenja je i bek Zvezde, Nemanja Dangubić, koji je pozvao navijače da u što većem broju doću u halu i podrže njega i saigrače.

– Očekuje nas teška utakmica sa Igokeom, vrlo iskusnom ekipom i što je najvažnije vro kvalitetnom. Nema opuštanja nakon Madrida jer se radi o timu koji može da kazni svakoga u ligi sa takvim pristupom! Utakmica sa Realom je već “arhivirana” i rekli smo više puta da je ABA liga naš cilj. Želimo da nastavimo sa dobrim igrama, a ovom prilikom želim da pozovem navijače da dođu i pruže nam podršku, jer nam je ona vrlo važna- rekao je Dangubić.

Utakmica izmešu Crvene zvezde i Igokee na programu je u ponedeljak, u dvorani „Aleksandar Nikolić“, sa početkom od 21 čas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter