0
Vremeplov

VREMEPLOV: Horor penal Pitera Devina zbog kog je postao hodajuća legenda (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.17 u 00:18

Kada nekome spomenete ime „Piter Devin“, verovatno vas neće ništa razumeti. Onda ćete mu reći „Ma onaj Piter Devin!“, tad će vas pogledati kao da ste pali s Marsa. U tom trenutku odlučućete da ne budete lenji, pronaći ćete video snimak, nakon kog će uslediti definitivno – „Brale, ja pojma nemam ko je ovaj“. Što je, a uverićete se i sami, šteta. Velika šteta…

Zašto šteta? Zato što bi, da je 1991. godine postojao vid tehnologije kakav danas postoji, Devin, u to vreme fudbaler u poznim godinama svoje igračke karijere koji nastupa za Lankaster Siti u finalu kupa prve Divizije severne Premijer lige protiv Vajtli Beja, momentalno postao prava pravcata zvezda, jer način na koji je on izveo jedanaesterac spada u najneverovatnije pokušaje u istoriji fudbala.

A sve je slutilo da će biti regularno šutnut penal. I postavljanje lopte, i zalet, i… pa dobro, sam šut ne toliko… 

Uostalom, pogledajte i sami kako je sve to izgledalo:

(Youtube/ ssezer1)

Nekim ljudima, poput Ronalda, Mesija, Batistute… je suđeno da nas neverovatnim potezima teraju da se pitamo – kako, i sa divljenjem gledamo svaki trenutak koji su nam podarili na terenu.

A nekim ljudima, poput Devina, je suđeno da nas podsete ovakvim potezima da je fudbal, na kraju dana, ipak igra koju umeju da obeleže i oni anonimni junaci. Pa makar to bilo i na ovaj način.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter