0
Evropske lige

VELIKI PROBLEMI ZA BARSU: Katalonci u ‘El Klasiku’ bez dvojice vrlo bitnih igrača!

Objavljeno: 02.12.17 u 21:58

Fudbaleri Barselone neće ni po čemu lepom pamtiti današnji okršaj sa timom iz Viga, pošto su tokom njega pored bodova (2:2) ostali i bez dvojce standardnih prvotimaca.

Katalonci su na „Kamp Nou“ upisali i treći remi u poslednje četiri utakmice u svim takmičenjima, a atmosferu u timu dodatno su pokvarile povrede Samjuela Umtitija i Andreasa Inijeste.

Od dvojice igrača dosta gore je prošao Umtiti koji je, u akciji nakon koje su gosti izborili bod, doživeo povredu, zbog koje mu se prognozira pauza od dva meseca.

Nešto bolje prošao je Inijesta, koji je takođe pre vremena završio meč protiv Selte, a i njegova ozleda će prema prvim procenama iziskivati možda i do tri nedelje pauze.

Zbog toga je i njegov nastup u susretu sa Real Madridom, koji je na programu 23. decembra, pod velikim znakom pitanja, jer sve i da se oporavi uoči El Klasika pitanje je da li će dostići zadovoljavajuću formu za taj meč.
Pre utakmice sa najvećim rivalom, Katalonce očekuje i teško gostovanje na „El Madrigalu“, ekipi Viljareala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter