9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUPERLIGA SRBIJE: Bačka ‘otkinula’ Zvezdi dva boda, crveno-beli sa penala izbegli poraz (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.17 u 15:01

Fudbaleri Bačke napravili su iznenađenje u meču 20. kola Superlige, pošto su odigrali 2:2 protiv Crvene zvezde na svom terenu.

Bačka je od samog početka zaigrala bez straha, pokazala je da ima želju da se nadigrava sa Zvezdom, pa je kao posledica toga došla i odlična šansa u 11. minutu. Pogrešio je Le Talek, lopta je stigla do Makarića, koji je imao situaciju „jedan na jedan“ sa Kahrimanom, ali je Vujadin Savić u poslednjem momentu stigao da izblokira 

Zvezda je do vođstva mogla u 16. minutu, kada je Srnićev pas ka Pešiću napadač Zvezde iskoristio da obiđe golmana Bačke, uputi loptu ka golu, ali su igrači domaćeg tima uspeli da spreče gol na gol-crti. Bačka je preko Makarića mogla do vođstva, ali je lopta otišla preko gola, dok je Gobeljić u 25. minutu propustio novu šansu za Zvezdu, a potom i Srnić.

FOTO: STARSPORT

Usledila je kazna ubrzo potom, pogrešili su i Stojković i  Kahriman, što je Đorić kaznio sjajnim udarcem u 28. minutu utakmice za 1:0.

Nije uspela Zvezda do kraja poluvremena da stigne do poravnanja, ali jeste u 54. minutu, kada je Boaći iskoristio jedan odbitak nakon šanse Milića i zatresao mrežu domaćeg tima.

Nastavili su gosti sa napadima, ali bez rezultata, nije bio precizan Donald, Srnić je propustio fantastičnu šansu, pa je ponovo stigla kazna. Kontru Lukovića odlično je ispratio Makarić, povratni pas petom Spremo je završio udarcem koji je Kahriman odbio, potom je pokušao i Luković, da bi tek iz trećeg pokušaja upravo Makarić doneo svojoj ekipi 2:1.

FOTO: STARSPORT

Kada su navijači pomislili da će Bačka uspeti da dođe do celog plena, pad koncentracije Ilića i rušenje Pešića u kaznenom prostoru rezultiralo je penalom za Zvezdu, koji je Boaći pretvorio u gol za 2:2 i osvojen bod u Bačkoj Palanci.

(Youtube/Balkan Sport Uzivo)

Bačka – Crvena zvezda 2:2 (1:0)
(Đorić 28, Makrić 78 – Boaći 54, Boaći 87)

Stadion: „Slavko Maletin Vava“. Sudija: Marko Popović (Beograd).

Bačka: Lučić, Varga, Ilić, Živković, Spremo, Balabanović, Švonja, Luković, Makarić, Đorić, Mićić (od 90+5. Klisura)

Crvena zvezda: Kahriman, Stojković, Savić, Le Talek, Anđelković (od 46. Rodić), Donald, Gobeljić (od 46. Jovičić), Pešić, Srnić, Milić (od 68. Milijaš), Boaći

0
0

9 Komentara

  1. Odmah da naglasim da sam navijač Zvezde, ali svaku utakmicu nastojim da posmatram na objektivan način. Zvezda je iščupala bod i prema igri nije zaslužila da pobedi. U igri Zvezde se videla nemotivisanost, neborbenost i nedostatak kvaliteta kod pojedinih igrača. Za razliku od Zvezde, Bačka je igrala motivisano i veoma borbeno. Nisu bili grubi ali su „grizli“ celo vreme. Od dva trenera, Zvezdan Milošević iz Bačke je odneo prevagu nad Milojevićem, iz Zvezde, prvenstveno zbog toga što Miloševiću igraju trenutno najbolji igrači a Milojević se bavi „filozofijom igre“ i često u nekim svojim igračima vidi ono što ne vide navijači. Po Milojeviću uvek mora igrati Srnić, koji svojim igrama ove jeseni nije opravdao poverenje, zatim Stojković, koji je bio među najslabijim igračima, zajedno sa Savićem, Anđelkovićem i sveobuhvatnim Milijašem. Tu treba tražiti uzroke nemotivisanoj, neborbenoj i lošoj igri Zvezde. S obzirom, da većina od ovih igrača imaju „zacementirana“ mesta u prvom timu, plašim se ishoda utakmice sa Kelnom!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jos jedna u nizu utakmica na kojoj su bodovi osvojeni zahvaljujuci sramotnim sudijskim odlukama.Pod hitno treba suspendovati celokupnu sudijsku organizaciju a pojedine sudije krivicno procesuirati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter