0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Delije uz svoje fudbalere, Grobari uz košarkaše, uz nekoliko derbija širom Evrope

Objavljeno: 02.12.17 u 08:50

Subota kao i svaka do sada, bogata sportskom ponudom, a na vama je samo da odlučite šta ćete pratiti u moru fudbalskih i košarkaških događaja.

Jedan od glavnijih događaja dana počeće već u 13 časova, jer će u tom terminu Bačka dočekati Crvenu zvezdu u okviru fudbalske Superlige Srbije.

Susret na TV Arena Sport 1 će zanimati i Delije, ali i Grobare, koji će se nadati kiksu ‘večitog’ rivala, a tome bi mogao da doprinese meč sezone protiv Kelna koji se igra narednog četvrtka.

Navijači Partizana, pak, danas će biti okrenuti košarci i derbiju ABA j.t.d. lige protiv Budućnosti u Podgorici. Meč u dvorani ‘Morača’ počinje u 19 časova uz direktan prenos takođe na ArenaSport 1.

Pored ‘večitih’, biće puno evropskih utakmica kojima vredi posvetiti pažnju poput velikog derbija Premijer lige između Arsenala i Mančester junajteda od 18:30h na SportKlubu 1.

Evo kompletne TV ponude za subotu, 2. decembar:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter