0
Evropske lige

SERIJA A: Torino i Atalanta podelili bodove na ‘Olimpiku’, asistencija Ljajića (VIDEO)

Objavljeno: 02.12.17 u 23:22

Ekipa Siniše Mihajlovića remizirala je na svom stadionu sa gostima iz Begrama, rezultatom 1:1, u meču 15. kola italijanskog šampionata.

Nakon utakmice u Torinu može se reći da nema zadovoljnih strana, pošto su nakon nje obe ekipe pomalo izgubile korak u borbi za mesto koje vodi u Evopu.

Prvi su do vođstva stigli domaći fudbaleri, pošto je u vremenskoj nadoknadi prvog poluvremena, dobar centaršut našeg Adema Ljajića iskoristio N’Kolu i udarcem glavom doneo svom timu vođstvo u najidealnijem mogućem trrenutku.

Ipak početak drugog poluvremena doneo je prilično brzo poravnanje Atalante, koja je pogotkom Josipa Iličića u 54. minutu ponovo vratila u ravnopravan položaj.

Do kraja utakmice više nismo videli pogotke a najbolju šansu imali su gosti i to preko Alehandra Gomeza, koji je izašao sam pred golmana „bikova“ Salvatorea Sirigua, koji ga je u tom trenutku možda i nepropisno zaustavio, međutim sudije se nisu oglasile i rezultat je ostao nepromenjen.

Petak:

Roma – SPAL 3:1 (2:0)
(Džeko 19, Strotman 32, Pelegrini 53 – Vivijani 55)

Napoli – Juventus 0:1 (0:1)
(Iguain 13)

Subota:

Torino – Atalanta 1:1 (1:0)
(N’Kolu 45 – Iličić 54)

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter