0
Domaći fudbal

FOTO: Čukarički

KIROVSKI: Rekao sam, revanširaćemo se Zemunu!

Objavljeno: 02.12.17 u 16:40

Aleksandar Kirovski neće braniti protiv Zemuna, ali je siguran da njegovi saigrači u Čukaričkom imaju kvalitet za pobedu.

– Još kad smo išli na utakmicu u Gornju Varoš želeo sam pobedu Čukaričkog možda više od svih. Posle poraza sam im još tad u Zemunu isto rekao da čekam 3. decembar i da ćemo se na Brdu sigurno revanširati. Sve je izrečeno bez lažne skromnosti, nebitno da li ja branim ili ne, bitno je da Čuka pobedi, rekao je Kirovski za zvanični sajt kluba.

On je nedavno operisan, pa neće nastupiti protiv ekipe za koju je branio skoro dve decenije;

– Zemun je za mene više od kluba, ne umem to da objasnim. Poznajem svaki ćošak prostorija i stadiona. Tamo sam bio od svoje sedme do 26 godine sa pauzom koju sam proveo u Crvenoj zvezdi. Ne mogu tu emociju da poredim sa nekim drugim klubom, jer je Zemun za mene bio kuća. Naravno, drago mi je što ću ponovo videti neke od meni dragih Zemunaca, kao što je Nikola Vujošević nekadašnji legendarni kapiten Zemuna, rekao je Kirovski.

Ipak, iako neće biti među stativama, biće na tribinama. Što mu, priznaje, teško pada:

– Teže mi je što neću biti na terenu. Sedeću iza naše klupe i jedino još što mogu da kažem je da bi voleo da mi je gostovanje u Gornjoj Varoši bila prva i poslednja takva utakmica u životu. Teško je i neugodno. 

Iza njega je operacija kile (17. novembra u Minhenu), a, kako kaže, dobro se oseća:

Krećem sa ozbiljnim treninzima kod (kondicionog trenera) Andreje Milutinovića kome potpuno verujem, a to je najvažnije. Tipujemo da ću za prozivku biti spreman i to je termin koji ciljam. Koristiću narednih mesec dana da se skroz oporavim, rekao je golman Čukaričkog.

Utakmica između Čukaričkog i Zemuna igra se sutra od 17 časova na Banovom brdu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter