9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ PRED DERBI: Da od JNA izgradimo neosvojivu tvrđavu!

Objavljeno: 02.12.17 u 13:47

Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je pred derbi kola Superlige Srbije protiv Vojvodine da njegov tim nema pravo na grešku.

Derbi 20. kola igraće se između Partizana i Vojvodine, a meč na stadionu u Humskoj u nedelju počinje u 15 časova.

– Sigurno nas očekuje veoma teška utakmica, derbi kola protiv Vojvodine. U ovom momentu njihovi rezultati nisu dobri, ali dolaze veoma motivisani i na JNA igraju dobre utakmice. U prvom delu smo tamo pobedili jedva i isto očekujemo i ovde, vrlo težak će biti meč – izjavio je Đukić na konferenciji za medije na SC Teleoptik.

Vojvodina je ponovo smenila trenera pred meč sa Partizanom i u drugačijem raspoloženju dolazi u Beograd na megdan aktuelnom šampionu.

– To će biti ekstra motiv za njih, igrači žele da se dokažu novom treneru. Mi moramo da budemo oprezni i da idemo po utakmicu od samog početka – istakao je Đukić.

– Nemamo pravo na grešku, moramo da damo dobru sliku pred novu evropsku utakmicu, i mi ćemo biti posebno motivisani. Ova ekipa ima puno prostora za napredak i mislim da ćemo to činiti u narednom periodu – dodao je trener Partizana.

FOTO: STARSPORT

Kada se radi o povređenim igračima, nema novih posetioca crno-bele bolnice i kaddrovska situacija je stabilna i dobra, ističe Đukić.

– Marko Janković je tek ušao u seriju i dobru formu, ali ga je zadesila nezgodna povreda. Mi se nadamo da će uspeti da se oporavi do utakmice sa Zvezdom, ali nisam siguran u to – skeptičan je strateg ‘parnog valjka’.

Domaći tim je otvorio kapije južne tribine za ovaj meč, pa se nada velikoj podršci sa tribina, koja nije bila česta u prethodnim prvenstvenim utakmicama.

– Na strani imamo mirnoću, to se dosta oseća, ali ako želite da budete šampion, a to je obaveza Partizana, morate da dobijate kod kuće, da napravite da protivnik koji dolazi ovde nema šta da traži. To moramo da prebrodimo psihološki i da zajedno sa navijačima napravimo jednu neosvojivu tvrđavu.

– Skinuli smo evropski teret i sada možemo da se osvrnemo na domaće prvenstvo i da čekamo kiks Crvene zvezde – zaključio je Miroslav Đukić.

0
0

9 Komentara

    • То је оно гдје смо вам угуравали у 90.минуту голове и узимали титуле чак и кад сте је намјестили за себе.

      0
      0
      Odgovori
    • hahaha pa vi ste sve u zadnjih 20 godina, sto valja, iskopirali od nas.Od interneta, klupske Tv, navijanja, organizacije bas sve. Bili ste bre provincijski tim dok Vucic nije odresio kesu .Evropu ste gledali samo na razglednicama koje smo vam mi slali. Jos uvek ste vi provinscja, u Evvropi svi koji su mladji od 35 godina nemaju pojma ko ste vi. Zato nemoj mnogo da se siris jer ispadas smesan.A da ne zaboravim lepe zene u zvezdi su samo na kalendarima ovih vasih balvana i lopova u upravi. Mnogo ste zaostali, ali bar sad imate za sendvice i caj za igrace.

      0
      0
      Odgovori
    • звезда је иначе оснивач српског речника и фраза, тако да и кад некоме кажеш ,,добар дан” треба да си на опрезу да те не туже за кршење ауторских права…
      П.С. Да се разумијемо, за мене Ђукић није неки тренер.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter