1
Fudbal

POTCENJIVANJE OD SAMOG POČETKA: Brazilci o grupi i reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu

Objavljeno: 01.12.17 u 18:52

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće protiv Kostarike, Švajcarske i po mnogima možda i najvećeg favorita za titulu svetskog prvaka, ekipe Brazila.

I upravo je taj status nešto što bi Brazilce moglo skupo da košta, pošto su, čini se, već sad poprilično „uljuljkani“ u uverenju da će bez većih problema proći u narednu rundu.

Naravno, trebalo bi da se dogodi čudo pa da „karioke“ ostanu bez plasmana dalje, ali se čini da su nazivanja grupe „dosadnom“, ipak, preterana.

UOL je istakao da je grupa „dosadna, ali i da je Brazil imao sreće.“ Doduše, kao problem je istaknut veliki broj selidbi, pošto će utakmice igrati u Rostovu, Sankt Peterburgu i Moskvi.

Brazilski ESPN je takođe u prvi plan istakao da je njihova ekipa dobro prošla na žrebu, ali…

– Imali smo sreće sa drugim i trećim, ali nam je iz četvrtog šešira došao najteži rival.

Vredne pomena su i reči portala Lens i Globoesporte, koji se, pored konstatacije da su izvukli dobru grupu, slažu i u njenom opisu – tiha.

 

Da li to znači da su Srbiju, Švajcarsku i Kostariku već otpisali iz bilo kakve borbe, ostaje nam da vidimo kad Mondijal i zvanično bude otvoren.

Do tad nam ostaje nada da će reprezentacija biti dovoljno spremna da na terenu pokaže da se sa pravom nalazi među najboljim svetskim selekcijama.

0
0

1 Komentara

  1. Jasno ko dan: Srbija će biti prva u grupi! A dalje,pobeđivaće sve rivale. U finalu igraće protiv Nemačke,pobediće sa 2:1. Biće prvak sveta,što je i red. Samo neće dobiti medalje,probudiće se baš pred početak dodele.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter