0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: ‘Šarena’ ponuda ovog petka, vredi okušati sreću

Objavljeno: 01.12.17 u 10:30

Uoči novog bogatog sportskog vikenda danas je na programu nekoliko interesantnih duela, a i ovog puta smo odabrali utakmice iz ponude kladionice ‘MaxBet’.

ZVOLE – UTREHT 3+, kvota 1,65

Ekipa Zvolea je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka holandskog prvenstva, na svom terenu nisu imali poraz od marta ove godine sve dok ih PSV nije savladao golom u 93. minutu, iako su imali puno prilika tokom utakmice da sruše lidera na tabeli.

Sada im u goste dolazi Utreht koji nije zahvalan gost, jer je vezao dve pobede na strani, a među njima je tukao ekipu Ajaksa na ‘Amsterdam areni’.

Obe ekipe igraju napadački fudbal i reklo bi se da je goleada i danas izvesna, na šta ukazuje i kvota od 1,65 na tri ili više gola.

ŠARLROA – OSTENDE 1, kvota 2

Verovali ili ne, drugoplasirana ekipa u Belgiji iza Klub Briža nije ni Anderleht, ni Standard, ni Genk ili Gent, već Šarloa koji se nalazi u seriji od četiri vezana trijumfa, a peti će tražiti protiv Ostendea.

Gosti su, istina, u prethodnih pet utakmica osvojili 13 bodova uz četiri pobede, ali ih ukupno imaju svega 18 i nalaze se u donjem delu tabele.

Šarloa se do sada pokazao kao ‘negostoljubiv’ domaćin, a tako bi moglo da bude i danas. ‘Kec’ odlično plaća.

MALAGA – LEVANTE 1, kvota 1,80

Malaga je u prošlom kolu pošteno namučila šampiona Evrope i na ‘Santjago Bernabeu’ je tek posle odbitka nakon penala Kristijana Ronalda izgubila bod od Reala.

Sada im na noge dolazi Levante, za koga je teško reći da li se oporavio od ‘petarde’ protiv Atletiko Madrida prošlog vikenda, i to na svom terenu.

Gledajući pomenuta dva meča iz prošlog kola, čini se da je momentum na strani domaćina, pa je to naš tip za danas. Za one koji ne veruju u slabije rangiranu Malagu, vrlo lepa je kvota na GG – 1,95.

NAPOLI – JUVENTUS GG, kvota 1,70

Iako za utakmice najboljih timova važi pravilo da se nikada ne zna šta će se desiti, ko je pasionirani kladioničar i večeras će pratiti veliki derbi italijanske Serije A, neće propustiti priliku da na tiket stavi meč sa ‘San Paola’.

‘Pod Vezuvom’ će se sastati lider Napoli i šampion Juventus koji već zaostaje četiri boda na tabeli. Teško je reći hoće li večeras biti sedam ili jedan bod razlike, ali je sigurno da oba tima imaju igrače koji znaju kako se postižu golovi. Zato očekujemo da će ih biti makar po jedan u obe mreže, a konačan ishod se ne usuđujemo da prognoziramo.

Ukupna kvota po kladionici ‘MaxBet’ je 10,40.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter