8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠOK IZ NOVOG SADA: Vojvodina ostala bez trenera pred Partizan, ponovo!

Objavljeno: 30.11.17 u 21:34

Na ‘Karađorđu’ su se ponovo odlučili na radikalan potez, baš pred meč protiv Partizana.

Vojvodina će imati i petog trenera u ovoj kalendarskoj godini, pošto je Vladimir Buač dobio otkaz na ‘Karađorđu’.

Mladi stručnjak je ekipu preuzeo u septembru, kada je nasledio Nenada Vanića. Tada je bio vršilac dužnosti, a kasnije je postao trener, sve do danas kada je otpušten zbog jučerašnjeg poraza od Borca iz Čačka – 0:1 u Novom Sadu.

Sledi derbi Superlige protiv Partizana u nedelju u Humskoj od 15 časova, pa će Vojvodina ponovo na srpskog šampiona sa novim trenerom.

Zanimljivo, Buač je već jednom vodio tim protiv Partizana, u aprilu ove godine, pre nego što je ekipu preuzeo Radoslav Batak.

0
0

8 Komentara

  1. Koprivna ne budi smesan, ahahaha, dugogodisnja vladavina??? Ahahaha, samo ako budete namestali, otkad vam Terza vodi rec, vi ste smesni tim, radujete se namestenim igricama kao deca, mozda vas bas Keln vrati u stvarnost, ajd sad na limunadu i nepiskaraj, prvo se informisi, koliko ste meceva prosli pomocu arbitra a? Ima ih ima, jel da, ma da da, priznao bi ti to, al priznanje boli pa-paaa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jadan si i ti i tvoj komentar koji ostavljaš bratu Denisu ali ću ja da ti odgovorim zemljače-junače,,,
    Vidim da se i dalje nadaš našem kraju,a samo te boli sto kreće naša dugogodišnja vladavina…
    I samo da te pitam da li gajiš nadu za “Usatog”..?

    0
    0
    Odgovori
  3. Denise dok nada postoji, sve je blizi debakl i pad zvezde, prvo pad za vikend, a onda zbogom evropo od kelna, nada ostaje,zvezda neopstaje, sto znaci: totalan pad joj se blizi, da da, u to budi siguran. Caos.

    0
    0
    Odgovori
  4. Koliki zvezdaš treba da ste da biste iskoristili svaku priliku da pomenete Partizan a da to ukazuje na negativan kontekst. Sraman naslov
    Šta sad prosečan čitalac treba da vidi i zaključi? Već duže vreme razmišljam da odustanem od poseta ovom portalu a ovakvi naslovi samo podgrevaju tu ideju. Molim Stefana, koji je tekst potpisao kao svoj, da iz naslova izbaci Partizan. Zahvaljujem na razumevanju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter