0
Domaći fudbal

NOVA NADA NAŠEG FUDBALA ISPISALA ISTORIJU: Srpski tinejdžer sa španskim pasošem, srušio Sosijedad sa traćeligašem iz Ljeide!

Objavljeno: 30.11.17 u 10:21

Bojan Radulović zaokružio je veličanstven preokret Ljeide protiv člana Primere, postigavši pobedonosti pogodak u pobedi svog tima od 3:2.

Na scenu u Španiji je stupio novi srpski biser, a svoj potencijal je Bojan Radulović (18) pokazao je sinoć na stadionu „Anoeta“ u dresu Ljeide, koja je senzacionalnim preokretom, pobedila Real Sosijedad (3:2).

Ne samo da je u pitanju treceligas, već je domaćin imao i dva gola prednisti, ali u finišu je usledio preokret iz bajke a slavu je „pokupio“ momak za čiju karijeru je zadužen jedan od nasih najboljih menadžera Zoran Stojadinović.

– Vodio sam karijeru njegovog oca Raše, kojeg sam iz Zemuna odveo u Ljeidu, koja je tada igrala na prvoligaskoj sceni. Mali Bojan je tamo rođen, prosao je njihovu školu i polako napredovao. Nedavno je napunio 18 godina i potpisao profesionalni ugovor. Visok je 191 centimetar i u stilu vrhunskog napadača glavom je postigao pogodak za istoriju – kaže za HotSport Stojadinović.

Pored španskog Radulovic ima i srpski pasoš.

– Njegova želja je da igra za Srbiju i nedavno je na jednoj prijateljskoj utakmici debitovao za omladinski tim. Videćemo šta je najbolje naredne godine. On je svakako još jedan biser u generaciji igrača koju čine i: kapiten Strahinja Bošnjk, Strahinja Jovanović, Luka Ilić, Dejan Joveljić...

Sada je Radulović u fokusu vecih klubova iz Španije.

– Treba samo da nastavi u ovom stilu i uslediće svakako korak napred u narednom periodu. Ljeida će imati priliku da u nastavku Kupa Španije igra bar jos dva meča sa ostalim ekipama iz elite, gde će imati šansu da se dodatno iskaže – zaključio je Stojadinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter