19
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AFRIKANCI TVRDE – ‘NEPRISTOJNA PONUDA’: Klub iz Premijer lige daje silne milione za Boaćija! (FOTO)

Objavljeno: 30.11.17 u 22:14

Barem tako pišu mediji u Africi, pa ako je verovati njima, u Crvenu zvezdu bi mogli da stignu silni milioni od obeštećenja.

Medijima iz Gane postalo je vrlo interesantno da pišu i spekulišu o Ričmondu Boaćiju i njegovom sve izvesnijem transferu u neku od ‘liga petica’, a novi klub koji je zainteresovan jeste Kristal Palas.

I do sada je u pitanju najveća ponuda za reprezentativca Gane. Radi se o cifri od čak 10.000.000 funti, što je oko 12.000.000 evra koliko bi dobila Crvena zvezda.

Jer, Boaći je letos potpisao ugovor do 2019. godine, zatim je odbijena ponuda Kopenhagena za pet miliona, ali bi ovu ponudu Premijerligaša teško mogli da precrtaju.

Dosta toga zavisiće i od naredne utakmice Crvene zvezde u Ligi Evrope protiv Kelna narednog četvrtka i budućnosti beogradskog kluba u najmasovnijem evropskom takmičenju.

0
0

19 Komentara

  1. Odgovor za „Nighthawk“ i „Petar“. Vaše licitiranje i zalaganje za Boaćija prelazi sve iracionalne okvire. Ja se samo služim logikom i činjenicama. A, činjenice su sledeće: radijus kretanja Boaćija je otprilike oko centra, obično ne napada najbližeg protivnika. Ima desetak izgubljenih lopti po utakmici. Ni jednu rešenu situaciju „1 na 1“, u svoju korist, jer kad se desi da je u prodoru prema golu protivnika, čim naiđe na prepreku ispred sebe, odmah se zaustavi, napravi poluokret u stranu i doda loptu najbližem saigraču (često puta pogrešno). Golove uglavnom postiže iz penala ili iz neposredne blizine gol linije. Pored petnestak postignutih golova protiv Rada, Radnika, Javora, Borca ili Florijane sa Malte, promašio je barem tri puta više stopostotnih prilika. Za vašu informaciju, afrički fudbalski portali u zapadnom svetu uživaju ugled prevarantskih i folirantskih portala a ozbiljnost kao i onaj kultni strip „Alan Ford“. Od „ogromnog“ interesovanja za Boaćija u zapadnim zemljama, Boaći će završiti u Kini i to u drugoj ligi. To je njegov nivo, a Zvezda neće objaviti visinu transfera da se ne bi brukala zbog visine.

    0
    0
    Odgovori
  2. Imate li vi franjevci običaj da komentarišete svoj klub ? Morate znatì da se kupac Boaćija i drugih igrača iz Zvezde neće odredjivati na osnovu pisanja forumaša, već će ga rukovoditi poslovna logika. Što ste nervozni do januara ima još samo mesec dana,a tada će tržište odrediti svima cene.

    0
    0
    Odgovori
  3. NEMA BOLJIH STRUCNJAKA OD VAS KOJI OSTAVLJATE KOMENTARE TREBA VAS SVE ZAPOSLITI U FUDBALSKE KLUBOVE SIROM EVROPE OD JUVENTUSA DO MANCESTERA EVROPA VAPI ZA VAMA

    0
    0
    Odgovori
  4. Ма колико ја волео Боћка, све преко 5 је премија… Али и то је сјајно, за колико су нам одлазили играчи раније…

    0
    0
    Odgovori
  5. Srnica treba pokloniti Lalatovicu nazad kao i Racica Andjelkovica i Rikardinja…..Boaci ako donese pare nikada se zvanicno nece objaviti prava cena…

    0
    0
    Odgovori
  6. Boaći je „projekat“ Zvezde. Njegovom menadžeru je, iz nekih lukrativnih razloga, u startu obećano da će u sledećih godinu dana Boaći imati zagarantovano mesto u timu. Zbog ovog „jakog“ napadača šansu nisu dobijali Vujaklija (tada treći na listi strelaca Super lige), Pavkov (sada u vrhu liste strelaca), Romaničć i Vučićević. Znači zvezdin menadžment je svesno žrtvovao 4 odlična napadača (za naše prilike), da bi dali šansu Boaćiju, koga su za džabe dobili, kao četvoro-godišnju rezervu iz Italije. Postigao je Boaći desetak golova, mahom iz penala ili sa gol linije, protiv Rada, Radnika, Javora i Florijane sa Malte. I to je to! Čim su došle igre u grupnoj fazi lige Evrope Boaćija nigde nije bilo, a stalno je igrao! Pojavio se „talijanski sindrom“, tj. razlog zbog čega je Boaći bio 4 godine rezerva u Italiji! Za razliku od Boaćija, koji nema dribling a ni brzinu, napadači Radonjić, Adžić i Pešić svaku situaciju „1 na 1 „ reše driblingom. I sada su se našli razni afrički portali, koji u dosluhu sa njegovim menadžerom, pokušavaju da nabiju cenu, za ovog prosečnog napadača. Na zapadu Evrope, ove afričke portale tretiraju kao kada bi recimo o globalnoj politici, pisao „Politikin zabavnik“. Jedina zemlja gde ovaj „strašan strelac“ može otići je Kina, i to u drugu ligu! To je njegov domet. To će pokazati i utakmica protiv Kelna!

    0
    0
    Odgovori
  7. Mogli bi naši klubovi za domaće igrače da kad se potpisuje ugovor, stave i klauzulu. Ali ne preko 20m jer nismo u situaciji. Živković npr je mogao da ima klauzulu od 20m evra. Sad možda Pešić 15m, Radonjić 14m, Račić 12m, Joveljić 14m, Babić 10m, Ožegović 7m, Bošnjak 13m, Djerlek 11m, Bogosavac 7m, Nešković 10m, Stuparević 9m… Pa ko hoće da vodi pre isteka ugovora nek plati da mogu naši klubovi da funkcionišu. U slučaju da niko ne plati a ostane 6 meseci ugovora onda može da se skine klauzula i da se dogovara cena transfera.

    0
    0
    Odgovori
  8. Ne znam da li se zebavate ili sta, nadam se da je tako, u suprotnom, moram konstatovati da ste, iako je to vama ciganima svojstveno, totalno nerealni, cak sta vise zestoko zabludjeni! Tacno se vidi da skoro 30 godina niste omirisali Evropu onako kako treba…

    0
    0
    Odgovori
  9. CIFRA je podnošljiva ( 10 miliona FUNTI) ali klub i procenti ne valjaju može tu još bolja PONUDA!!! IPAK JE TO BOAAAA

    0
    0
    Odgovori
  10. Ja sam za to da se proda Boaci ali samo ako je ponuda iznad 8mil E ,isto važi i za Kangu,za Le taleka ako stigne preko 4mil razmisliti o prodaji.Srnica prodati al za bar 5mil.Donalda ostaviti obavezno kao i ostale igrace.Staviti Joveljicu klauzulu 60mil na 4,5god jer mali je top igrac.Sad nam je sansa da prodajom smanjimo/izbrišemo dug i da krenemo iz pocetka .

    0
    0
    Odgovori
    • Bruda,sta pricas to?Pa gde mogu oni za te pare da odu?Prvenstveno Srnic…Po kojoj logici bi ga prodao za 5mil a tek stavio 17-godisnjaku klauzulu od 60mil…Razmisli pricas li o Zvezdi ili o Celsiju ili tako ness

      0
      0
      Odgovori
      • Slazem se za Srnica da ne vredi te pare al za Joveljica mora da se stavi neka velika svota kao sto je on rekao pa ako se neko upeca jos bolje drugo decku mora da se polako daje sansa po 15 – 20 min jer je stvarno talenat ne kao onaj plavušan (jankovic) i ostali klinci koji mozda bljesnu 5-6 utakmica u mladjim kategorijama pa ih nema nigde…Joveljic je decko konstantan

        0
        0
        Odgovori
    • Hahahahaha, pa ti nisi normalan ….koje cifre ti spominjes, jedino i rupu da prodate zajedno sa igračima….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter