1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DIVAN GEST NAPADAČA ZVEZDE: Mogao je u istoriju, ali mu je drugarstvo na prvom mestu

Objavljeno: 30.11.17 u 14:09

Junak pobede Crvene zvezde nad Radnikom 5:0 bio je Aleksandar Pešić, strelac het-trika, a mogu mu se dodati i dve asistencije.

Prvo je Aleksandar Pešić asistirao kod gola Marka Gobeljića. Potom je postigao het-trik, a onda ‘upisao još jednu asistenciju’, rešio je da izvođenje penala prepusti tek oporavljenom saigraču Branku Jovičiću.

– Na jučerašnjoj utakmici sam mogao iz penala da postignem i četvrti gol i da uđem u istoriju kluba, ali sam siguran da Branku više znači što je postigao svoj prvenac i to baš na prvoj utakmici nakon što se vratio posle teške povrede. Zato sam odlučio da mu predam loptu i presrećan sam što je bio precizan sa bele tačke. Znam koliko mu je bilo teško u prethodnom mesecima, ali ponovo smo pokazali koliku snagu kao ekipa imamo. Bili smo uz njega kada je bilo najteže, a i sada smo zajedno u lepim trenucima – istakao je Aleksandar Pešić.

On je do sada postigao 15 golova u crveno-belom dresu, a ima i 11 asistencija.

– To su zaista lepe brojke. Svakom prija kada je najbolji u onome što radi. Moj zadatak je i da dajem golove i naravno da mi je mnogo drago što sam prvi strelac lige. Takođe, asistencije su mi mnogo bitne, ipak je najvažnije da ekipa pobeđuje i volim kada dobro uposlim svoje saigrače. Nadam se iskreno da ću do kraja popraviti i broj golova i asistencija i da ćemo nastaviti da pobeđujemo – rekao je Aleksandar Pešić.

Sjajnom napadaču je sada u glavi samo jedno, ne Keln, već Bačka u subotu.

– Utakmica nije bila toliko laka na početku. U drugom poluvremenu smo se razigrali, protivnik je malo pao fizički i krenuli su i naši golovi. Mogao je da bude i ubedljiviji rezultat, ali svakako smo prezadovoljni pobedom. Već za tri dana očekuje nas nova važna utakmica, fokusirani smo na nju. Želimo da nastavimo dominaciju u domaćem prvenstvu – zaključio je sjajni napadač.

0
0

1 Komentara

  1. Pešić je ove jeseni, dokazao da je odličan igrač! Međutim, to mu neće biti dovoljna preporuka da počne utakmicu protiv Kelna. Mesto startera je unapred obezbeđeno za Boaćija, igrača koji se nije dokazao igrama i golovima u grupnoj fazi Lige Evrope. Odnosno, dokazao je da nema kapacitet za ligu Evrope jer je to stepen takmičenja koji prevazilazi njegove skromne mogućnosti. Uvek mi stoji na umu činjenica da je 4 godine bio rezerva u Italiji! Verovatno,Talijani ne znaju šta je fudbal, jer jer je ovaj sport kod njih još u povoju! Plašim se od igara Boaćija i dokazane šeprtlje Kange, protiv Kelna, koji gubi mnogo lopti i neborben je, a to može biti pogubno protiv Kelna. Nije isto igrati protiv Rada, Radnika, Javora, Florijane sa Malte ili protiv Kelna!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter