10
Košarka

FOTO: YouTube

ACA LUKAS ODGOVORIO KALINIĆU: Daj ti meni…

Objavljeno: 30.11.17 u 18:35

Srpski košarkaški reprezentativac Nikola Kalinić zapalio je internet kada je na Tviteru kritikovao grad Beograd što će uplatiti Aci Lukasu i Ribljoj Čorbi 100 miliona dinara.

On je u svom statusu napisao ‘Sportisti nedobijaju honorar za igranje za državu, a pevači da za pevanje’. Javili su se mnogi fanovi srpskog košarkaša, neki su ga podržali, neki kritikovali, a on je samo dodao da bi i pevači mogli da pevaju besplatno i da on ne traži novac kako bi igrao za Srbiju.

Odgovor je brzo stigao preko lista ‘Informer’ i to od Ace Lukasa. On je rekao da Nikola Kalinić brka babe i žabe.

– Iskreno, veću nebulozu nisam čuo u životu. Ni od malog deteta nisam čuo takvu glupost. Mislim da on komentariše neke stvari koje nemaju dodirnih tačaka. To je kao kad pada kiša u Kraljevu, pa da očekujem da isto vreme bude i u Sarajevu. Žao mi je što tako rezonuje, ipak on je naš reprezentativac i bivši košarkaš Crvene zvezde, a poznato je da navijam za Zvezdu – istakao je Aca Lukas i dodao:

– Moram samo ja njega da pitam, da li on želi da mi da deo evrića koje je dobio kada je zahvaljujući reprezentaciji dobio bogat ugovor u Turskoj. Ako pristane, ja ću rado pevati bez para za Novu godinu.

Ko je ovde u pravu, Nikola ili Aca?

0
0

10 Komentara

  1. Gani gani i jedan i drugi bizar. Prvi se nafatirao jer ga poznati svetski trener kojeg su nazvali “turčin” zvao, a posle još jednog, a drugi pevač nije za koment, al je u pravu da košarkaš nema glavu, nije je nikad ni imao.

    Peru se ogromne pare a narod….nema ni za ogrev…

    0
    0
    Odgovori
  2. Odakle vam idiotska ideja da na ovom sajtu objavljujete izjave jednog najobicnijeg narkomana? Ovo je kosarkaska i sportska stranica pa neka tako i ostane..

    0
    0
    Odgovori
  3. Da je kojim slucajem Kalinic igrao u Partizanu u odbranu velikog srbina i navijaca crvene zvezde pored informera oglasili bi se i pink i telegraf i studio b i fmp1 i fmp2, krimi ekipa sa Rajka

    0
    0
    Odgovori
      • Nemoj se ljutiti prijatelju. Tako ljudi kažu za ovako nešto. A što se NDH tiče srećan ti put kod njih kada si već toliko opsednut njima. Za nas navijaju Milorad Čavić i Milica Mandić a za vas Aca Lukas… Nismo isti. ĆAO

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter