2
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZEMLJOTRES NA INTERNETU: Nikola Kalinić udario na Acu Lukasa i Riblju Čorbu (ANKETA)

Objavljeno: 29.11.17 u 17:00

Srpski košarkaški reprezentativac Nikola Kalinić izazvao je ‘zemljotres’ na internetu kada je prokomentarisao jednu vest.

Naime, informacija da će Aca Lukas i Riblja čorba od grada Beograda za Novu godinu dobiti honorar od 100 miliona dinara pogodila je košarkaškog reprezentativca Nikolu Kalinića. On je na Tviteru ostavio komentar koji glasi ‘Sportisti ne dobijaju honorar za igranje za državu, a pevači da za pevanje’.

Naravno, usledili su i komentari čatalaca:

 

Da li se slažete sa Nikolom Kalinićem?
Loading ... Loading ...

 

0
0

2 Komentara

  1. Свака ти част нага музичарска Бору поштујем али што је много много је деца која су болесна од рака ви политичари лопови дајете народне паре да би певали Хрватима и Словенцима

    0
    0
    Odgovori
  2. Kaliniću, promašio si temu, definitivno. Pevače na plaća država, već lokalne samouprave. Inače se slažem sa tobom. Ne treba ih platiti toliko, preteruju, precenjuju sebe.
    Nacionalne penzije, posebna tema. Vrlo ozbiljna i delikatna. Kome, zašto, kako, koliko? Počev od tih sportskih pa do estradnih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter