0
Domaći fudbal

VLADIMIR BUAČ: Ovaj poraz od Borca posebno boli, očekivao sam neki pomak

Objavljeno: 29.11.17 u 22:05

Trener ekipe Vojvodine bio je vidno razočaran nakon trećeg poraza njegovog tima u poslednje četiri utakmice.

Novosadski tim nalazi se u pravoj rezultatskoj krizi, pošto je iz poslednje četiri utakakmice uspeo da isčupa samo jedan bod i to protiv ekipe Radnika. Za to vreme je ekipa Vojvodine postigla svega jedan pogodak u prvenstvu, a njihovu krizu je večeras produbio čačanski Borac, koji je sa „Karađorđa“ odneo tri boda koja su ga odvojila od dna.

Trener „Lala“, Vladimir Buač, nikako nije mogao da bude zadovoljan posle novog neuspeha svog tima, koji nije umeo da iskoristi prilike pred golom gostiju.

– Čestitam kolegi Spasiću i njegovoj ekipi na pobedi. Danas smo brzo primili gol, koji nas je poremetio i učinio da možda budemo brzopleti u nekim situacijama, ali smo ipak uspeli da nametnemo inicijativu i stvorimo brojne šanse. Međutim, u poslednjoj trećini terena smo imali problem sa završnim pasom i realizacijom. Posle tri utakmice na kojima smo slabije igrali, ovaj poraz me posebno boli, jer sam stvarno očekivao veliki pomak. Njega i jeste bilo po pitanju igre, ali prosto, realizacija nam je najveći problem tokom čitave sezone i to nas je i danas koštalo bodova – izjavio je Buač posle meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter