0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VLADAN MILOJEVIĆ: Najveći utisak povratak Jovičića i fenomenalan gest Pešića

Objavljeno: 29.11.17 u 21:08

Trener fudbalera Crvene zvezde imao je mnogo razloga za zadovoljstvo, nakon večerašnjeg meča sa ekipom Radnika.

Ne samo da je njegova ekipa pružila izvanrednu partiju i savladala Surduličane sa više nego ubedljivih 5:0, nego se u tim posle tri ipo meseca pauze vratilo i veliko letošnje pojačanje, Branko Jovičić. Vezista je na svom povratku uspeo i da se upiše i u strelce, nakon što mu je Pešić prepustio izvođenje jedanaesterca u samom finišu meča.

-Mi smo probali malo da izmešamo ekipu, da rotiramo, da neke igrače osvežimo. Zadovoljan sam učinkom i odnosom prema igri. Utisak je povratak Branka Jovičića koji smo svi zajedno čekali. Drago mi je da je povreda prošlost. Fenomenalan gest Pešića, bilo je potpuno spontano. To oslikava njihovo drugarstvo i zajednoštvo koje vlada u svlačionici-, rekao je Milojević posle meča.

On je apostrofirao drugi gol kao prelomni na ovoj utakmici u kojoj je, pema rečima stratega Zvezde, protivnik dosta namučio njegov tim, uprkos tome što ubedljiv rezultat to ne govori.

-Drugi gol je prelomio. Sviđa mi se nastup Radnika u prvom poluvremenu. Retko koja ekipa igra na „Marakani“ visoki presing. Pravili su nam probleme, igračima na poluvremenu sam rekao da treba igramo bliže. Apsolutno je drugi gol prelomio utakmicu. Mogu da budem zadovoljan. Čestitam Radniku i Simi na kompaktnoj i dobroj ekipi-. rekao je Milojević.

Sa trenerom crveno-belih složio se i njegov kolega sa druge strane, Simo Krunić, koji ističe da je domaćin na ovom meču zasluženo trijumfovao.

-Zvezda zasluženo pobedila. Mislim da prvim poluvremenom možemo donekle da budemo zadovoljni. Primili smo gol u 45. minutu i tad je bila rešena utakmica. Sa Zvezdom može da se donekle drži rezultat kod 1:0, posle 2:0 je teško. Pokušavali smo, ali nam nije ništa išlo u drugom poluvremenu. Posle trećeg gola smo uveli mlade igrače da osete malo atmosferu. Moji igrači su dali sve što su mogli. Težak poraz za nas, treba da u poslednje tri utakmice jeseni probamo da osvojimo što više bodova-, zaključio je Krunić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter