2
Domaći fudbal

KAKAV ‘COME BACK’: Zvezdina ‘radilica’ pogotkom obeležila povratak na teren! (VIDEO)

Objavljeno: 29.11.17 u 20:35

Nakon tri ipo meseci pauze, uslovljene teškom povredom, Branko Jovičić se u večerašnjem meču sa Radnikom najzad vratio na teren i to na kakav način.

Zvezdin vezista je, praćen gromoglasnim aplauzima sa tribina, u 68. minutu ušao na teren prvi put nakon tri ipo meseca i one nesrećne utakice sa Čukaričkim, kada mu je u duelu sa Nikolom Drinčićem stradala metarazalna kost.

Izvor:Youtube/Crvena zvezda

Jovičić je ovaj svoj povratak obeležio i pogotkom, pošto mu je u 90. minutu Aleksandar Pešić prepustio izvođenje jedanaesterca, i tako zaokružio sjanu partiju Zvezde u susretu sa Surduličanima.

Nema sumnje da je Vladan Milojević večeras dobio još jednog jakog aduta pred nastavak sezone, a posebno pred odlučujuću bitku u Ligi Evrope u kojoj srpski vicešampion dočekuje Keln, u borbi za plasman u 1/16 finala.

Izvor:Youtube/AM Video7S

0
0

2 Komentara

  1. Haaaaahaaaa sa sklanjacima na terenu i moja baba vukosava bi bila strelac i mozda najefikasnija po broju postignutih pogodaka,smesni ste ko moc,nadam se da uefa prati vasu namestenu goleadu,gde protivnicki igraci ne smeju da vam daju pogodak,bruke jedne,krimosi vas vode i zato nam je tako,NIKO NE SME DA VAS POBEDI!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter