0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JOVIČIĆ NAKON POVRATKA: Samo ja znam kroz šta sam sve prošao, gol posvećujem svima

Objavljeno: 29.11.17 u 22:35

Jedan od glavnih utisaka utakmice u kojoj je Crvena zvezda ubedljivo slavila nak ekipom Radnika (5:0), svakako jeste povratak na teren Branka Jovičića.

Vezista crveno-belih vratio se na teren posle tri ipo meseci pauze, nakon što je u utakmici sa Čukaričkim doživo povredu metatarzalne kosti. Ipak sada je težak period iza Zvezdinog velikog letošnjeg pojačanja, a povratak na teren Jovičić je obeležio i svojim prvencem u dresu voljenog kluba.

-Utisci su mi divni! Posle teškog perioda za mene i dugog oporavka, konačno povratak na teren. Mnogo sam srećan što sam postigao prvenac u dresu Crvene zvezde. Zahvalio bih se svima na velikoj podršci, svima u Zvezdi, prijateljima i porodici, trudiću se da se svima odužim! Jedino ja znam kroz šta sam prošao, i gol koji sam postigao svima posvećujem. Želim da me zdravlje posluži-,rekao je Jovičić posle utakmice sa Surduličanima.

On je takođe prokomentarisao i sjajan gest svog saigrača Aleksandra Pešića, koji je imao priliku da postigne i četvrti pogodak na meču ali je izviđenje penala ipak prepustio njemu.

Pešić mi je jedan od najboljih prijatelja, i veliki je čovek sa velikim fudbalskim znanjem. To je danas i pokazao, čestitam mu na het-triku, i hvala mu što mi je dozvolio da šutiram penal. Čestitam i Gobeljiću, on je neko ko je zadužen za atmosferu, i svi smo bili mnogo srećni zbog njegovog prvenca. Stalno priča da ne zna šta će uraditi kada postigne prvenac, danas se poklopilo da obojica to učinimo, divan je osećaj- rekao je Jovičić koji se zatim osvrnuo na predstojeće izazove koje očekuju njega i njegov tim.

-Pokazali smo da vredimo, došao je kraj ovog dela prvenstva kada stvarno moramo da pokažemo šta znamo. Dolaze nam neke važne utakmice i sada je trenutak da pokažemo koliko možemo. Ja sam radio individualno veoma dobro, danas sam se za ovih 25 minuta osećao dobro. Sutra ću videti da uradim trening oporavka, i nastavljamo da se spremamo za utakmicu sa Bačkom-, zaključio je Jovičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter