5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIJA STOLICA OŠTRO: Ponašanje Zvezde i Partizana je za svaku kritiku, kada bi neko drugi imao takav vetar u leđa…

Objavljeno: 29.11.17 u 12:15

Voždovac će baš danas na svom stadionu ugostiti jednog od učesnika aktuelnih nesuglasica u srpskom fudbalu.

Ilija Stolica je govorio o prepirakama na relaciji Partizan – Crvena zvezda.

Šef struke Voždovca je izjavio da su oba kluba u prednosti na ostale timove domaćeg prvenstva. Sem toga, Stolica je kritikovao raspravu u javnosti između dva najveća kluba i način koji su odabrali za rešavanje razmirica.

– Njihovo ponašanje je za svaku kritiku. Nisu dostojni da im se posvećuje tolika pažnja, a s druge strane, organizovanim klubovima poput Čukaričkog, Napretka, Voždovca ne daje se pravi tretman. Kada bi neko od navedenih imao vetar u leđa, makar polovične snage onog koji duva Partizanu ili Zvezdi, ubeđen sam da bismo u iduće dve, tri godine imali drugog prvaka države, rekao je za ‘Blic’ Ilija Stolica.

0
0

5 Komentara

  1. Malo besan jer ga manji Beogradski klub iz Humske nije doveo, ali pre ce biti da pravi sebi paravan za danasnju „sklanjalicu“….kako on tako i Mihajlov…

    0
    0
    Odgovori
  2. Navijam za Partizan, ali sam u potpnosti saglasan sa Stolicom. Navijam da dobijemo drugog šampiona, ovo što se dešava sa večitima više nema veze sa sportom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter