1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POJAČANJE PRED SURDULICU: Milojević ima adut više protiv Radnika

Objavljeno: 28.11.17 u 10:14

Posle pauze od tri meseca na teren se vraća jedan od miljenika Delija, na Vladanu Milojeviću je da odluči da li mu dati šansu ili sačekati još malo.

Od Čukaričkog do Čukaričkog, čitav jedan krug šampionata trajalo je lečenje Branka Jovičića (24), koji bi sutra, kako saznaje HotSport, trebalo da ponovo bude u dresu Crvene zvezde. Oslonac ekipe bio je odsutan 115 dana, posle teške povrede i operacije u Emiratima i od pre desetak dana počeo je da radi sa takmičarskom ekipom pod komandom trenera Vladana Milojevića.

– Osećam se dobro i dogovor je da sutra odigram deo meča sa Radnikom. Jedva čekam da ponovo osetim adrenalin, a najvažnije je da se polako vraćam u pravi ritam. Nema žurbe i svaki korak posle duge pauze mora da bude planiran – kaže Jovičić.

Vezista je pokazao za kratko vreme da je oslonac tima, a pred naredne mečeve njegova minutaža će rasti, tako da trener Vladan Milojević ima još jednog „džokera“ čekajuci povratak i Nemanje Radonjića, koji i dalje nosi čizmu i hoda uz pomoć štaka. Nešto slično samo u dužem periodu prošao je i kolega Branko Jovičić.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter