0
Evropske lige

‘OVDE VIŠE NE DOLAZI’: Urnebesan razlog zbog kog je Pol Pogba izbacio fudbalera Čelsija iz svoje kuće! (VIDEO)

Objavljeno: 28.11.17 u 17:15

Nedavno ga je pobedio na terenu, ali i u igri sa kartama, zbog čega se Pol Pogba naljutio na svog ‘sunarodnika’.

Pol Pogba jedan je od igrača koji privlače pažnju velikog broja ljudi svakog vikenda kada se nađe na terenu. Baš zato što je ‘rođeni pobednik’ i što najviše od svega prezire da izgubi.

To je otkrio i njegov sunarodnik, ali u Premijer ligi veliki rival na terenu, štoper Čelsija na pozajmici u Stouku Kurt Zuma, koji se nije dobro proveo u domu Pogbe.

Podsetimo, nedavno je Čelsi savladao Mančester junajted sa 1:0, zbog čega ga je Zuma malo ‘pecnuo’, a kap koja je prelila kašu bila je kada ga je pobedio i u kartaškoj igri Uno.

– On je čovek koji nikako ne voli da gubi, čak i kada igramo karte. On je isti čovek kao što je bio ranije, ništa se nije promenio. Kao na primer u igri ‘Uno’. Pre neki dan smo je igrali, otišao sam kod njega kući i pobedio ga. Bio je veoma, veoma, veoma ljut – rekao je Zuma i nastavio:

– Više nije želeo da dolazim u njegovu kuću. Poručio mi je: ‘Ovde više ne dolazi’. Odgovorio sam mu: ‘Prijatelju moj, molim te, pa to je samo Uno’ – otkrio je Kurt Zuma.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter