3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIROSLAV ĐUKIĆ: Vreme je za revanš, batalimo ‘zeleni sto’, pričajmo na terenu!

Objavljeno: 28.11.17 u 14:18

Partizan u 19. kolu Superlige Srbije gostuje Voždovcu na krovu Tržnog centra, a Miroslav Đukić se nada revanšu za poraz u 4. kolu kada su ‘zmajevi’ trijumfovali 3:1.

– Sve ćemo učiniti da pobedimo i revanširamo se za poraz od njih u prvoj utakmici. Poštujemo ih, ali nam treba dobar rezultat da ostanemo u trci za titulu. Čeka nas veoma jak rival – rekao je Miroslav Đukić.

Tri igrača Partizana Marko Jevotvić, Ognjen Ožegović i Nemanja Milletić se vraćaju u tim, dok Marka Jankovića zbog povrede kuka neće biti u sastavu, o čemu je pisao HotSport.

– Janković je dobio dosta bolan udarac u kuk i nećemo moći da računamo na njega na ovoj utakmici, ali se nadam da će biti spreman posle nje – istakao je Đukić.

Strateg ‘parnog valjka’ se nada da će Vladimir Stojković ostati u klubu i posle Nove godine.

– Svi koji volimo Partizan savetujemo Stojkoviću da ostane, jer je važna karika na terenu i van njega. Igrači se osećaju sigurnije sa njim, brani u vrhunskoj formi i Partizan će sve učiniti da on ostane jer je deo nas. Pokušaćemo sve, ali videćemo koliko je to realno.

Miroslav Đukić se osvrnuo na kraju i na ‘rat’ saopštenjima Partizana i Crvene zvezde.

– Moramo da se borimo da suđenje bude što kvalitetnije, što manje stvari da se dešava za ‘zelenim stolom’ i da bude što manje diskusija, da najviše pričamo na terenu – zaključio je Đukić.

0
0

3 Komentara

  1. Dovesti dobra pojacanja sto pre, Zvezda uskoro prosipa prednost, gube snagu i motivaciju za konstantno pobedjivanje, nece izdrzati do kraja, uskoro skandiranje : Vlado odlazi, Vlado odlazi, veoma veoma moguci scenario, krenuce im kola nizbrdo veoma uskoro, da da, samo gledajte, pozdravcic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter