4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ILIJA STOLICA: Dočekujemo šampiona, evropski Partizan, ali već smo pokazali da možemo sa najjačima!

Objavljeno: 28.11.17 u 18:30

Trener fudbalera Voždovca ističe da je fenomenalni uspeh Partizana u Evropi dokaz da naši klubovi mogu da se odmere i na evropskom tržištu.

„Zmajevi“ su ove jeseni već pokazali svoju snagu protiv crno-belih i to na stadionu u Humskoj, gde su ekipi Miroslava Đukića naneli za sada jedini poraz u Superligi (3:1).

Partizan sada dolazi na „krov“ sa ciljem da se revašira Vozdovcu za taj udarac, a sve nakon plasmana u nokaut fazu Lige Evrope, na kojem im je trener Voždovčana, Ilija Stolica, srdačno čestitao.

-Interesantan meč je pred nama, to je sigurno. Želim da iskoristim priliku da čestitam Partizanu na fenomenalnom uspehu, ne samo za njih, već i za sve nas koji igramo Super ligu, jer je to pokazatelj da ono što se igra kod nas može da se izmeri na evropskom tržištu. Čestitam im od srca-, počeo je svoje izlaganje Stolica koji tokom igračke karijere nastupao za crno-bele.

On ističe da je Partizan u ovom meču bez ikakve sumnje veliki favorit, ali i da je njegova ekipa već pokazala da ume da odigra kvalitetno protiv naših najvećih klubova.

-Dočekujemo šampiona, evropski Partizan. Uloga favorita je na njihovoj strani. Mi ćemo znati kako da ih dočekamo na pravi način. Na terenu ćemo pružiti ono što se od nas očekuje. Mislim da već imamo svoju prepoznatljivu igru. Jednom smo uspeli da uradimo neke stvari protiv Crvene zvezde i Partizana, tako da se nadam da ćemo umeti to da ponovimo- rekao je Stolica, koji ističe da crno-belima ovaj ritam utakmica, na tri-četiri dana, nije ništa neuobičajno.

-Partizan je već duže vreme u ovakvom ritmu utakmica i mislim da su igrači na to navikli. Jasno je da imaju širok izbor igrača i mogućnost rotacije koja je neminovnost. Partizan na svakom mestu ima po dva podjednako dobra igrača, znaće da to zarotira i izađe sa najjačim mogućim sastavom. Sutra očekujem svež i veoma motivisan Partizan- zaključio je trener Voždovca.

Utakmica između Voždovaca iPartizana na programu je u sredu, sa početkom od 16 časova.

0
0

4 Komentara

      • Милораде, свака част на одговору. Једном више да неко лажове ућутка на фињака. Срећно у дуелу са актуелним шампионом-мојим Партизаном! И кад је најгори, увијек подржавам ПФК, али можда бих волио овај пут да екипа киксне (опет), ако би то значило да ће ваш тренер (тренер ФК Вождовца) постати наш. Срећно!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter