1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Šok – Partizan bez svog najboljeg igrača do kraja godine!?

Objavljeno: 28.11.17 u 10:35

Loše vesti za Partizan pred kraj jesenjeg dela prvenstva, šok koji bi mogao da uplaši navijače pred dva veoma važna duela u Kijevu protiv Dinama i svom stadionu protiv Crvene zvezde.

Povrede su sastavni deo fudbala, a zgusnuti kalendar takmičenja za Partizan donosi veći rizik, a jedan duel krajem prvog poluvremena meča sa Spartakom bio je koban za Marka Jankovića. Kako saznaje HotSport, vezista je zaradio udarc u kuk, a usled bolova teško hoda tako da mu sledi možda i bolovanje do kraja jesenjeg dela sezone. Poslednji meč u ovoj godini je 13. decembra, a neke procene su da će reprezentativac Crne Gore morati da pauzira bar dve nedelje.

– Ne mogu da hodam normalno, tako da moram da mirujem i idem na pregled magnetnom rezonancom. Iz ove perspektive sledi svakako pauza, a videćemo koji su dalji koraci tokom oporavka – istakao je Janković.

Do kraja sezone crno-bele čekaju mečevi sa Voždovcem, Vojvodinom, Dinamom iz Kijeva, Napretkom i Crvenom zvezdom, a može da se desi da budu lišeni pomoći jednog od najboljih igrača.

0
0

1 Komentara

  1. Veznjaci, Kosovic i Jankovic povredjeni, Suma nespreman, Djurickovic promasaj kao i Pantic i na kraju sve se svodi na Sasu Ilica koji je i pored poznih godina najbolji vezni igrac Partizana. Klinci moraju da se bace u vatru po svaku cenu jer ovo ne vodi nicemu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter