4
Domaći fudbal

ČUDNI SU PUTEVI FUDBALSKI: Dinamo Kijev ‘pomaže’ Partizan…

Objavljeno: 28.11.17 u 11:26

Za desetak dana biće ljuti rivali na terenu stadiona u Kijevu, a posle toga Ukrajnci bi mogli da pomognu Partizanu u borbi za titulu.

Čudni su fudbalski putevi. Dinamo Kijev i Partizan će za deset dana voditi ljutu bitku za prvo mesto ‘B’ grupe Lige Evrope, a posle bi Kijevljani mogli da pomognu crno-belima u borbi za titulu. Kako?

Tako što će sprečiti Crvenu zvezdu da dovede kapitalno pojačanje. Naime, Mirko Ivanić nalazi se na skeneru crveno-belih, ali posle sjajne partije u poslednjem kolu beloruske lige potražnja za njim je skočila. Među zainteresovanim klubovima je Dinamo Kijev, neprijatni takmac na tržištu.

FOTO: STARSPORT

Naime, Crvena zvezda je planirala da za Mirka Ivanića odvoji od milion do milion i po evra uz određene rate, a Dinamu ne bi bio nikakv problem da odmah uplati dva miliona evra.

HotSport je pre sedam dana boravio u Borisovu i pitao Mirka Ivanića o interesovanju Zvezde, ali je odgovor bio ‘Nemam komentar’. Ipak, na kraju je Zvezdi poželeo plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, pa time nagovestio odlazak iz BATE-a, ali videćemo gde.

BATE je Mirka Ivanića platio milion evra Vojvodini, a ugovor sa šampionom Belorusije mu ističe tek za godinu dana.

0
0

4 Komentara

  1. Mirko bi dolaskom u zvezdu nazadovao, ima takvih primera, jedino prelaskom u Partizan uspeo bi u karijeri, zato je dinamo mnogo mnogo bolja opcija od Zvezde, Mirko poslusaj savet i pravac Dinamo, a sto se JSL tice, Partizan ti je najbolja opcija ako ne zelis da upropastis karijeru kod komsinice, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Је ли, саветодавац, по којим би то критеријумима напредовао у Партизану, а назадовао у Звезди?

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter