0
Fudbal

IZ PRVE RUKE: Engleski mediji o tome da li će Benitez pustiti Mitrovića u Partizan

Objavljeno: 27.11.17 u 13:52

Saga oko Aleksandra Mitrovića i španskog stručnjaka se nastavlja pošto Benitez još uvek na Srbina gleda kao četvrti izbor.

Strateg premijerligaša se u poslednje vreme uglavnom odlučuje za španski napadački tandem Perez Hoselu.

Tako na klupi ostaje srpski napadač, ali i Dvajt Gejl koji je takođe konkurencija Aleksandru Mitroviću. Pominjale su se razne mogućnosti za srpskog napadača, pa i povratak na šestomesečnu pozajmicu u Partizan kako bi igrao nokaut fazu Lige Evrope i imao dosta mečeva pred Svetsko prvenstvo koje nam dolazi na leto.

Ipak, kako lokalni ‘Kronikal’ iz Njukasla javlja, to je gotovo nemoguće jer je Benitez odlučio da odustane od bilo kakvih transfera ili pozajmicama u kojima njegov klub nema profit. Razlog za to je i dosta manji budžet koji će biti omogućen od strane kluba Špancu za zimu. U obzir bi došla samo pozajmica sa ootkupom na kraju kako bi Španac bio siguran da će dobiti željeni novac.

Takođe, Benitez nije u potpunosti odustao od Mitrovića i pre će ga sačuvati za svoj tim nego prodati ‘ispod cene’, kako javlja isti izvor. On je pokušao da preko Srbina završi veliki posao, da dovede dugo željenog Čenka Tosuna iz Bešiktaša za Mitrovića i plus 10 miliona evra, što je glatko odbio trener tima iz Istanbula Senol Guneš, jer su Turci prošli u nokaut fazu Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter