18
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA TRLJA RUKE: Transfer Boaćija će crveno-belima doneti pravo bogatstvo!

Objavljeno: 26.11.17 u 10:48

Napadač Crvene zvezde, Ričmond Boaći jedan je od najtraženijih igrača našeg šampionata a cena golgetera iz Gane svakoga dana sve više raste.

Nekadašnji fudbaler Juventusa, se dobrim partijama u Srbiji ponovo preporučio klubovima iz vodećih liga Evrope, a prema rečima menadžera Zorana Stojadinovića oni će morati da zavuku ruku duboko u džep ukoliko žele da angažuju napadača srpskog vicešampiona.

-Bliži se prelazni rok, a najaktuelniji od igrača je Boaći. Ubeđen sam da on neće otići iz Zvezde bez obeštećenja od sedam-osam miliona evra. A, na leto očekujem da transferi igrača iz naše lige dostignu iznos od deset miliona evra, možda ga čak i premaše-, rekao je Stojadinović za „Blic“

Boaći je ove sezone već postigao 18 golova u svim takmičenjima i najbolji je strelac Crvene zvezde, a da je bio malo više skoncentrisaniji ili imao više sreće u duelima sa Arsenalom i BATE-om, ovaj saldo bi bio još i veći.

0
0

18 Komentara

    • Nikola, sto posto se slažem sa tobom! Svu trojicu bih dao gratis. Od stranaca kapa dole samo za Letaleka, na mestu štopera!

      0
      0
      Odgovori
  1. Grobari jel ste to ljubomorni sto ste doveli Sumu prosle godine za 2 miliona pa sad gledaju kako da ga uvale za sto hiljada, a zvezda dovela Boacija za dzabe a sad vredi bar 5 miliona ..

    0
    0
    Odgovori
  2. ALO … dokle bre … ?! ta zvezdina saopstenja, lazi, prevare, MANIPULACIJA a sve u cilju: PLJACKE VEC OPLJACKANOG NARODA SRBIJE … sa ovim ili bez ovih i ovakvih naslova i tekstova … svi znamo da BANKOMAT radi … koji crni kvalitet od igraca, koje cifre … to su samo MANIPULACIJE sa narodnim masama, kako bi opravdali rad BANKOMATA … primera u ovih 6 godina koliko hoces … a ovaj, najvise na slucaj marka grujica lici … BRUKA i SRAMOTA od ljudi u i oko ovog kluba !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. I ja mislim da vredi 8 miliona, nego vidim greskom je napisano evra umesto dinara!
    TAVAMBA CRNA MAMBA JE IGRACINA A GACE, PA MOZE PO SKLANJALICAMA DA DA NEKI GOL I TO JE TO!
    ALI OPET KAZEM, MOZDA VREDI 8 MILIONA DINARA!

    0
    0
    Odgovori
  4. Prestanite vise sa dizanjem cena,postajete mnogo smesni sta je pa on pokazao u evropi nista koje crno bogatstvo nije on taj kalibar za evropu,mozda samo za nasu ligu u evropi ga nece biti nigde.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter