0
Evropske lige

FOTO: Liverpool FC

U POTRAZI ZA MINUTIMA: Grujić napušta Liverpul na zimu!

Objavljeno: 26.11.17 u 11:40

Mladi reprezentativac Srbije ne nalazi se u najužem izboru Jirgena Klopa pa će u potrazi za kontinuitetom u igri ovog januara otići na pozajmicu.

Marko Grujić provodi već svoju drugu godinu na „Enfildu“ gde je ove sezone za prvi tim „Redsa“ odigrao tek 13 minuta, dok je formu uglavnom održavao nastupajući za drugi tim.

Ovo svakako ne zadovoljava apetite igrača koji želi da konkuriše za reprezentaciju koja će narednog leta nastupiti na Svetskom prvenstvu u Rusiji, pa je logično da bivši fudbaler Zvezde na zimu potraži sredinu u kojoj bi igrao na velikoj sceni i u kontinuitetu.

Ovu informaciju je u razgovoru za „Blic“ porvrdio i menadžer mladog fudbalera, Zoran Stojadinović, koji je najavio da će se razmatrati pozajmice prvenstveno u nekom engleskom klubu.

-Grujić već u januaru mora da ide negde na pozajmicu, u ekipu koju će igrati. To mora da bude neki engleski klub, da ne bi napravio grešku kao što je to uradio Lazar Marković. Da je Lazar bio moj klijent, nikada ga ne bih savetovao da napušta Englesku. Promenio je stil, zemlju, temperament, klimu, zato je njegov povratak u Liverpul bio nemoguća misija. Da se vratim na Grujića. Veoma ga cene u Liverpulu i zato on nije nigde otišao, jer nisu hteli da ga puste. Ali neophodno mu je više minuta na terenu i zato je pozajmica već u januaru najbolje rešenje za njega- rekao je Stojadinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter