8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘U FUDBALU NEMA PLAKANJA’: Đukić o kiksu posle Evrope, povredi Jankovića, očajnom Sumi, pojačanjima…

Objavljeno: 26.11.17 u 20:12

Trener Partizana Miroslav Đukić nije previše žalio posle ispuštena dva boda protiv Spartak Ždrepčeve krvi.

Partizan je posle obezbeđenog proleća u Evropi doživeo kiks na svom stadionu protiv Subotičana, koji su mogli čak da odnesu kući i sva tri boda, da nije bilo Vladimira Stojkovića.

Trener crno-belih Miroslav Đukić imao je opravdanje za ‘mlak’ pristup utakmici njegovih igrača.

– Teška utakmica posle Evrope, pražnjene i umor. U prvom se nismo približili golu, a u drugom smo izašli sa više želje. Jesmo dali gol, ali nismo sačuvali prednost. Ekipi ne mogu da zamerim na htenju i borbenosti. Ali, nismo uspeli da odigramo kako smo hteli. Dosta igrača nam je bilo povređeno i umorno, a za igranje na tri fronta potreban je širi igrački kadar. Idemo dalje – rekao je Đukić posle meča i dodao:

– Idemo dalje borba traje, moramo što pre da se oporavimo. Nema plakanja, to u fudbalu ne postoji. Za tri dana je sledeće ‘finale’.

Marko Janković je doživeo povredu zbog koje je igru napustio neposredno pre kraja prvog poluvremena.

– Dobio je udarac u kuk, morao sam da ga menjam.

Sejduba Suma je ponovo odigrao katastrofalan meč, a zamenjen je već početkom drugog poluvremena.

– Nije bila povreda, nego smo hteli da budemo konkretni gore, da se približimo protivničkom golu.

Prethodnih dana se pričalo o pojačanjima Partizana u zimskom prelaznom roku, Đukić je odgovorio da se takve stvari mogu očekivati, ali nije precizirao o detaljima.

– To je prirodno, to je stvarnost Partizana, uvek želi da se pojača i dovede bolje igrače – zaključio je strateg srpskog šampiona.

0
0

8 Komentara

  1. Đukiću, Đukiću, nisi ti trener za Partizan. Na žalost, previše sreće smo imali pa si još uvek tu gde jesi. Nema igre, nema koncepcije, nema organizovanih napada. Nema, bre, ništa. Što reče neko, više volim Partizan nego Željko Pantić, zato i kritikujem.
    Otkud Dača Pantić, posle onakve igre da igra zadnjeg veznog i zašto dva zadnja vezna? Suma, daj mu bre dve utakmice za redom da odigra ono što on misli da može i ako ne pokaže šta zna, napolje. Kako da igra kad ne zna na kojoj je poziciji? Jedini si trener u istoriji FK Partizan koji je sve bodove u jednom delu sezone izgubio na domaćem terenu?! Pritisak? Strašno! Pa, kad si dolazio u Partizan trebalo je da si svestan koliki pritisak valja očekivati.
    I nije nama zvezda protivnik za titulu. Sami smo. Ako mi pobeđujemo redom, mogu oni da nameste sve, mi ćemo biti prvaci. Treba samo da pobedimo svoju neorganizovanost.

    0
    0
    Odgovori
  2. Xalo, franjevci, igrali ste se sa Spartakom , ne sa Zvezdom. Vama nije problem slaba igra, i protiv Jang bojsa ste bili slabiji tim,ali vi to ne vidite jer je dobar rezultat. Vraća vam se . Previše brate mrzite, smirite se malo,nije problem Zvezda,problem je što ste nerealni.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo je sramota i ovo ne moze da opravda ni Zeljko Pantic, igra Partizana je katrastrofalna, bez igre cjelu jesen, slucajna pobjeda protiv Svajcaraca , danas najbolji igrac je golman Stojkovic dokle vise. Nisam opozicija Partizanu, volim ga sto puta vise od Zeljka Pantica i Djukica ali ovo je SRAMOTA.

    0
    0
    Odgovori
  4. Resiti se sume sto pre,vec u zimskkm prelaznom roku,goreg igraca nismo imali skoro,ova sezona je nazalost izgubljena sto nasim greskama sto nekin drugim faktorima sto neko gura zvezdu da joj i ova sezona ne propadne pod moranjem da zvezda bude prva i da osvoji prvenstvo.

    0
    0
    Odgovori
    • Vama se malo pomagalo… protiv Napretka gol iz ofsajda u poslednjem minutu, faul u nspadu u Cacku okarakterisan kao faul nad Tosicem…u pravu si….ranije vam se vise pomagalo, ovo sada je zaista mizerija….vidis kakva su vremena dosla…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter