in ,

SPREMAN DA RAZMOTRI PONUDU: Rusi kradu dugogodišnjeg selektora odbojkašica Srbije!?

FOTO: STARSPORT

Selektor ženske odbojkaške repezentacije Srbije, Zoran Terzić, je tokom prethodnih nedelja pominjan kao potencijalni novi selektor Rusije.

Trofejni stručnjak paralelno sa selektorski poslom obavlja i posao trenera Dinama iz Moskve, pa tamošnjoj javnosti izuzetno zanimljiv, kao jedan od kandidata za klupu „Zbornaje“.

Ipak, Terzić je izjavio da se neće prijaviti na konkurs za selektora koji je raspisao Odbojkaški savez Rusije.
– Malo sam iznenađen što se selektor Rusije bira preko konkursa. Ja u tome neću učestvovati, neću se prijaviti na konkurs-, izjavio je Terzić, ali i ostavio mogućnost da ipak jednog dana vodi reprezentaciju Rusije.

– Postoje samo dve reprezentacije koje bih mogao da vodim, a to su Srbija i Rusija. Ako rukovodstvo Odbojkaškog saveza Rusije bude zainteresovano za mene, svakako ću razmotriti njihovu ponudu. Za sada me niko nije kontaktirao- rekao je Terzić ruskim medijima.

Zoran Terzić obavlja ulugu selektora Srbije od 2002. godine, a od tada naša reprezentacije je pod njegovim vošstvom u dva navrata osvajala titulu prvaka Evrope2 (011. i 2017.), srebro na Olimpijskim igrama u Riju, svetsku bronzu 2006. kao i po joj jedno srebrno i bronzano evropsko odličje. Takođe osvajao je medalje i na Gran Pri takmičenjima, Evropskoj ligi i Svetskom kupu.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

PALA ODLUKA: Srbija bez košarkaša Zvezde protiv Gruzije!

JOŠ NIJE REKAO POSLEDNJU: Kaka razmišlja da odloži najavljenu fudbalsku penziju!