8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Čukarički imao vođstvo, ali je Zvezda sa penala pokrenula preokret na Banovom brdu (VIDEO)

Objavljeno: 26.11.17 u 16:55

U 18. kolu Superlige Srbije i malom beogradskom derbiju Crvena zvezda je slavila protiv Čukaričkog sa 2:1 (0:1).

Crvena zvezda je na Banovo brdo došla posle teškog gostovanja BATE Borisovu, što se odrazilo na igru na startu meča, ali je kasnije uspela da dođe do svoje igre i preokreta ‘iz keca u dvojku’.

Čukarički je u veoma dobroj formi dočekao aktuelnog lidera prvenstva, a u prvom delu meča je pretio iz polukontri i kontri. Iz jedne od takvih došao je do vođstva.

U 41. minutu Petar Mićin je iskoristio odličan centaršut sa desne strane, našao se sam na penalu i lako je matirao Milana Borjana.

U drugom delu Zvezda je krenula ofanzivnije, Pešić je imao stopostotnu priliku, ali je Belić sjajno odbranio zicer u 49. minutu. Naredna interesantna situacija desila se pred golom Zvezde.

Petar Mićin bio u duelu sa Srđanom Babićem u kaznenom prostoru Zvezde, prošao ga, Babić je stavio ruku na rame Mićina, koji je pao, ali je sudija Dejan Santrač procenio da je igrač Čukaričkog simulirao i dodelio mu žuti karton.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Dok su još trajali protesti domaćih i trenera Nenada Lalatovića dosuđen je jedanaesterac za Zvezdu. Aleksandar Pešić je bio povučen za dres i oboren prilikom jednog centaršuta sa desne strane, a Santrač je, iako udaljen sa tog mesta prekršaja, odmah pokazao na ‘belu tačku’.

Siguran izvođač najstrože kazne bio je Ričmond Boaći za 1:1.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Zatim je usledila velika inicijativa gostiju iz Ljutice Bogdana koji su uspeli da preokrenu rezultat u 69. minutu drugim golom Boaćija.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Ispostavilo se da je to bila poslednja promena rezultata, iako je Čukarički u nastavku meča pokušavao da stigne do makar boda, a najbliži tome bio je kada je Jovanović šutirao, lopta zakačila igrača u bloku i umalo se našla u mreži Zvezde.

ČUKARIČKI – CRVENA ZVEZDA 1:2
(Mićin 42 – Boaći 57pen, 69)

Stadion na Banovom brdu
Sudija: Dejan Santrač

ČUKARIČKI: Belić – P. Jovanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac – Drinčić, Docić, Kajević, Bojić (od 85. Jovanović), Ovusu (od 73. Milojević) – Mićin (od 85. Adamović).

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Stojković, Le Talek, Babić – Gobeljić (od 46. Srnić), Donald, Krstičić, Kanga (od 86. Milijaš), Rodić – Pešić, Boaći (od 79. Račić).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
8 Komentara
  1. Nisam stigao da gledam utakmicu pa sam sad pogledao ove snimke kad vec svi pricaju o tom penalu. Nedosudjeni penal za Cukaricki, tj simuliranje, sudija je u pravu, da je igrac pao kad je Babic stavio nogu na zemlju, prosao bi penal, ovako, Micin je napravio jos jedan korak bez ikakvih smetnji i onda pao kao pokosen. Vidi se na usporenom snimku. A i penal za zvezdu mislim da je ok, prvo je bilo medjusobnog povlacenja i guranja pa zbog toga mozda nije morao biti penal ali posle kad je Pesic kao krenuo da uradi makazice jasno se vidi kako ga odbrambeni igrac povlaci na dole i to je cist penal. Druga stvar je sto svima smeta kad se Zvezdi svira penal a niko ne gleda sta se stvarno desilo, ko da se penali poklanjaju, a to sto su 90% od tih penala cisti prekrsaji a 10% uspesna simuliranja (a svi simuliraju, u svim klubovima) to niko ne uzima u obzir. Zasto se u evropi ne svira penal za Zvezdu? Pa zato sto su to kvalitetni timovi i odbrane i ne dozvole sebi glupe prekrsaje u 16m.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezdanesterac i naravno boaci haaahaaa…..vise se nadavao golova sa penala i njega sada kao hoce jaki evropski timovi,prevara od igraca sto se naravno dalo videti u evropi,njegovo nabijanje cene od strane menadzera je toliko nenormalno,izgleda da evropski klubovi gledaju kako izvodi zvezdanesterce i namestene utakmice zvezde pa nude milione,smesni ste bre ko crtani film,i vi cete o nekom postenju,prvi ste bre za izbacivanje iz lige zvog ocigledno namestenih utakmica da sudijama u reziji,dace bog da vas keln torpeduje i spusti na zemlju,jer ste mnogo poleteli,kanceru srpskog fudbala.

    0
    0
    Odgovori
  3. A sta drugo da se ocekuje od ove utakmice bilo je poznato da zveda dobija a ovo sto je bio prelaz to nema veze bitno je da je zvezda pobedila a ovakvih protivnika nazalos ima mnogo u ligi koji nece da je pobede tako da sve je ovo normalno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter