1
Košarka

PALA ODLUKA: Srbija bez košarkaša Zvezde protiv Gruzije!

Objavljeno: 26.11.17 u 12:47

Iako su crveno-beli naknadno dozvolili trojici svojih košarkaša da nastupe u kvalifikacionim mečevima za Mundobasket, do toga ipak neće doći.

Nakon utakmice prvog kola FIBA kvalifikacije koju je naš tim igrao sa Austrijom, slektor Aleksandar Đorđević i njegovi saradnici razmatrali su mogućnost da ekipi priključe i trojicu Zvezdinih igrača, Branka Lazića, Nemanju Dandubića i Nikolu Jovanovića.

Nakon zajedničkog većanja sportski sektor je odlučio da ipak ne menja postojeći sastav, budući da je ostalo premalo vremena da se novi igrači ubace u sistem.

-Dugo smo razmišljali i vagali šta nam je činiti, međutim, na kraju smo odlučili da ne bi bilo fer da momke iz Crvene zvezde uvodimo ekipu tako što ćemo im ponuditi samo jedan trening da se uklope. Bilo bi tu i opterećenja velikih očekivanja, zbog čega smo odlučili da je bolje da ih ostavimo u klubu, kako bi imali dovoljno vremena da rade i treniraju sa svojim saigračima-, poručio je pomoćnik selektora Đorđevića, Jovica Antonić za „Mozzart Sport“ i ujedno u ime reprezentacije izrazio veliku zahvalnost crveno-belima koji su želeli da im izađu u susret.

Mišljenje stručnog štaba je da najbolje nastaviti rad sa postojećom ekipom, koja se za sada koliko toliko već uigrala i da bi priključenje trojce igrača Zvezde donelo veću štetu crveno-belima nego neku značajniju korist nacionalnom timu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter