0
ATP

JOŠ MALO DO POVRATKA: Ovo su potencijalni Đokovićevi protivnici u Abu Dabiju (FOTO)

Objavljeno: 26.11.17 u 12:17

Najbolji srpski teniser svih vremena nije izlazio na teren još od Vimbldona, a njegov povratak najavljen je za kraj sam kraj godine.

Egzibicioni turnir u Abu Dabiju trebao bi da bude prvi za Novaka Đokovića posle više od pet meseci pauze, uslovljene povredom lakta.

Naš teniser nije želeo da požuruje povratak sve dok ne bude uveren da je potpuno spreman, a njegov povratak na teren očekuje se u Kataru krajem decembra.

Turnir u Abu Dabiju izbacijo je glavni žreb, po kojem bi Đoković trebao da bude slobodan u prvom kolu, dok bi u polufinalu koje je na programu 29. decebra trebao da ukrsti rekete sa pobednikom meča Dominik TimMiloš Raonić

Na drugoj strani kostura je svetski broj jedan Rafael Nadal, koji je takođe slobodan u prvom duelu, a u borbi za finale igraće sa boljim iz susreta Pablo Karenjo BustaSten Vavrinka.

Novaka Đokovića posle zatim očekuje i turnir u Dohi na kome brani titulu, a koji bi trebalo da posluži kao priprema za prvi Grend slem u sezoni – Otvoreno prvenstvo Australije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter