0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VELIKO INTERESVANJE ZA CRNO-BELE: Skauti brojnih evropskih klubova pratili fudbalere Partizana protiv Jang Bojsa!

Objavljeno: 25.11.17 u 19:32

Sudeći po broju „izviđača“ koje brojni klubovi šalju u Humsku, uprava srpskog šampiona će imati dosta muke da sačuva tim u toku zime.

Utakmica 5. kola Lige Evrope, koju je Partizan igrao protiv Jang Bojsa, bila je najbolja prilika da se skauti uvere koliko su igrači srpskog tima kadri za velika dela, a verujemo da su nakon ovog susreta imali šta da zapišu u beležnicu.

Prethodnih nedelja govorilo se o navodnom interesovanju italijanskih klubova za Leandra Tavambu, ali izgleda da korpulentni napadač nije jedini zanimljiv bogatim klubovima.

Prema pisanju belgijskog portala „Voetbal Nieuws“, predstavnici nekih od njihovih najvećih klubova Anderlehta, Briža i Genka našli su se preksinoć na stadionu Partizana, uz skaute Juventusa, moskovskog CSKA , Fenerbahčea i Čelsija, čija je pažnja bila usmerena ka Danilu Pantiću koji je i dalje njihov igrač.

Sigurno da će posle Partizanove uspešne evropske jeseni biti mnogo interesovanja za njihove igrače, pa će na upravi crno-belih biti izuzetno težak zadatak da tokom zimske „pijace“ očuvaju kostur tima i još ga dodatno ojačaju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter