0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnik Igrači na treningu pred duel sa Partizanom

SURDULIČANI NAJAVLJUJU: Napadački na Napredak i na sva tri boda

Objavljeno: 25.11.17 u 14:14

Radnik danas odigrava tešku i neizvesnu utakmicu sa jakim protivnikom, koji vezuje seriju loših rezultata, no mi nećemo dozvoliti da nas ponesu dobri rezultati i da se „uljuljkamo“ – čulo se na redovnoj pres konferenciji superligaša iz Surdulice.

U okviru 18. kola Superlige Srbije tim iz Surdulice dočekuje ekipu Napretka iz Kruševca, koju je prilikom prvog ovosezonskog susreta u gostima pobedio rezultatom 1:2 i na jug Srbije poneo sva tri boda.

Trener Simo Krunić zadovoljan je dosadašnjom igrom svojih momaka, ali respektuje protivnika:

– Nadam se da ćemo nastaviti niz dobrih utakmica i dobrih rezultata. Imamo još pet utakmica do zimske pauze i moramo na svakoj utakmici dati maksimum, kako bi bili visokom nivou. Dolazi nam ekipa koja ima niz loših rezultata i želeće da ga u Surdulici prekine. Uz svo poštovanje prema jednoj takvoj ekipi, nas to ne zanima i mi ćemo igrati nikako drukčije nego li napadački sa željom da osvojimo sva tri boda – izjavio je Krunić.

Utakmica Radnik – Napredak igra se u subotu od 15:00.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter