0
Evropske lige

SERIJA A: Ingleze ‘okrenuo’ SPAL u nastavku, Verona bolja od Sasuola (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.17 u 20:15

Fudbaleri Kjeva savladali su na domaćem terenu ekipu SPAL-a rezultatom 2:1, u meču 14. kola italijanskog šampionata.

„Leteći magarci“ su do trijumfa došli nakon preokreta u drugom poluvremenu, pošto ih je u prvom delu utakmice Stefano Sorentino spasao ubedljivog zaostatka.

Iskusni golman Kjeva jedan je od najzaslužnijih što je domaćin ostao u igri posle prvog poluvremena, pošto je u tri-četiri navrata spasavao svoj tim čistog pogotka.

Ipak ni on nije mogao ništa u 17. minutu, kada ga je savladao njegov saigrač Boštjan Cesar i tako praktično poglonio prednost gostima.

Drugo poluvreme donelo je preokret na „Bentegodiju“, u režiji Roberta Inlezea, koji je najpre u 66. minutu poravnao rezultat a zatim u 81. doneo i pobedu svom timu.

Ovog popodneva uspešan je bio i gradski rival Kjeva, ekipa Verone, koja je na gostovanju Sasuolu slavila sa 2:0.

Gostujuća ekipa je na ovom meču sav posao završila praktično posle pola sata, gde su golovima Zakulinija u 22. minutu i Verdea u 31. došli do ubedljive prednosti, a ovoga puta nisu dopustili da im ono u nastavku isklizne, kao u prošlonedeljnom meču sa Bolonjom.

Tako je Verona došlo do izuzetno važnih bodova, kojima su uhvatili priključak sa bezbednom zonom.

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter