1
Domaći fudbal

OVO BI BILA SENZACIJA: Patizan počeo misiju ‘povratak Mitrogola’!

Objavljeno: 25.11.17 u 21:32

Nakon što su crno-beli pobedom nad Jang Bojsom obezbedili plasman u nokaut fazu Lige Evrope, krenulo se sa špekulacijama oko evenutalnih pojačanja.

Juče se pojavila izjava sportskog direktora Partizana, Ivice Ilieva, u kojoj se navodi da klub radi na angažovanju Radosava Petrovića, ali današnja vest svakako „poklapa“ i povratak visokog veziste.

Naime kako prenose „Večernje novosti“, uprava srpskog šampiona pokušaće da ove zime na pozajmicu vrati Aleksandra Mitrovića, koji poslednjih godinu dana ne dobija pravu šansu u Njukaslu.

Navodno prvi kontakti su već uspostavljeni, a crno-beli se nadaju da bi nastupi u 1/16 finala Lige Evrope i nadolazeći Mundijal u Rusiji mogli da nateraju njihovo „dete“ da se vrati u Humsku.

Mitrović se tokom čitave prethodne, kao i u dosadašnjem delu ove sezone nije naigrao u Engleskoj, a s obzirom da narednog leta na programu Svetsko prvesntvo, u njegovom je interesu da pronađe tim u kojem bi konstantno igrao i što spremniji dočekao takmičenje u Rusiji.

Ipak planove srpskom šampionu mogao bi da pokvari još jedan Mitrovićev biši klub, Anderleht, koji je zainteresovan da napadača uzme na pozajmicu do leta, kada bi otkupili njegov ugovor.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter