0
Košarka

FOTO: Instagram / Miloš Teodosić

MOGUĆ ZANIMLJIV TREJD: Lebron krade Teodosiću jednog od omiljenih saigrača!?

Objavljeno: 25.11.17 u 23:05

Prema pisanju američkih medija, Klivlend Kavalirs su namerili da pojačaju tim jednom od najvećih zvezdi Klipersa.

Lebron Džejms i drugovi ove sezone baš i ne blistaju na terenu i jasno je da u franšizi iz Ohaja nešto ne štima. Zbog toga su Kavalirsi rešili da naprave određene promene u sastavu, a nameravaju da krenu od reketa.

Prema vestima koje stižu sa druge strane Atlantika, Klivlend je ponudio razmenu Los Anđeles Klipersima, u sklopu koje bi na zapadnu obalu poslali Tristana Tompsona i zaštićenog pika prve runde u zamenu za Diandrea Džordana.

Džordanu je ostala još jedna godina ugovora sa timom iz Kalifornije, s tim što ima opciju za njegovo produženje na još jednu sa zagarantovanih 24 miliona zarade.

Sa druge strane Topson ima znatno manji uticaj na igru Kavalirsa nego što je to bio slučaj u prethodnim sezonama i vicešampion NBA bi ga rado pustio uz adekvatnu zamenu.

Ipak, rukovodstvu Klipersa aktuelna ponuda nije dovoljno primamljiva, ali ne isključuju mogućnost saradnje ukoliko tim iz Ohaja pojača svoju ponudu.

Diandre je jednom bio ol-star, jednom član najbolje petorke lige i dva puta član najboljeg defanzivnog tima. Na početku ove sezone uspostavio je sjajnu saradnju sa Milošem Teodosićem, pa smo videli gomilu alej-up zakucavanja u izvedbi ove dvojce igrača.

Videćemo hoće li i po Teovom povratku na teren njih dvojica nastaviti uspešno da sarađuju na parketu ili će naš reprezentativac morati da se privikava na novog saigrača u reketu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter