8
Evroliga

Foto: STARSPORT

JEDINI KLUB KOJI MU ZVEZDAŠI NE BI OPROSTILI: Dejan Radonjić dobio ponudu Galatasaraja!

Objavljeno: 25.11.17 u 19:17

Četiri dana nakon obeležavanja treće godišnjice smrti Marka Ivkovića, navijača Crvene zvezde koji je nastradao u Istanbulu pred gostovanje košarkaškog kluba ekipi Galatasaraja u okviru Evrolige, košarkaški svet je uzdrmala pomalo neverovatna vest – Galatasaraj želi Dejana Radonjića!

Turski tim želi da nađe zamenu za Ermana Kuntera, stručnjaka koji nije postigao očekivane rezultate. Iako je koliko-toliko ublažio krizu pobedom nad Hapoelom u Evrokupu, pitanje je dana kada će biti smenjen.

Poraz od Trabzona 103:82 verovatno će biti i konačna „presuda“, ali kako ima ugovor, uprava Glatasaraja želi da obezbedi zamenu pre nego što otpusti aktuelnog trenera.

FOTO: STARSPORT

Kako Sport klub prenosi svoja nezvanična saznanja, prvi pik za mesto trenera ovog tima jeste najtrofejniji stručnjak u istoriji Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

Radonjić, koji je sa Crvenom zvezdom od 2013. godine do prošle sezone tri puta bio šampion ABA lige, domaćeg šampionata, a jednom dospeo i do osam najboljih u Evroligi, od napuštanja kormila ekipe sa Malog Kalemegdana nema posao.

Dalje je navedeno da je njemu preostalo samo da prihvati ili odbije ponudu Galatasaraja.

Iako je teško za poverovati, ukoliko Radonjić prihvati ponudu, nema sumnje da će izazvati poprilično negativne reakcije navijača, s obzirom na to da je posle dešavanja iz 2014. godine klupa Galatasaraja verovatno jedina koju mu navijači Zvezde nikada ne bi oprostili.

 

 

0
0

8 Komentara

  1. Човек је професионалац. Желим му пуно среће и успеха ма где год наставио каријеру. Хвала ти Дејо докторе !!

    0
    0
    Odgovori
  2. Gledao utakmice i cekao jutra da gledam reprize bilo je uzivanje…….u grudima ponos,osjecaj ne opisiv i ljubav velika bez granica….Vratice se to brzo al moramo to zajedno…..idemo jos jace.E to ti je Crvena Zvezda.Ljubav si nam jedina ti sa nasa sudbina…..

    0
    0
    Odgovori
  3. Zasto da mu neoproste,taj ubica iz Istanbula nije Galatasaraj,budala Ima I medju Turcima kao I medju Delijama I Grobarima,zlikovac je zlikovac,ako je neki srbin pocinio zlocin to neznaci da sam to ja uradio,da je to uradio Srpski narod,batalite vise te gluposti,to je samo sport a sto ponekad izadje iz sportske sfere krive su the ppjedine budala a pomalo I novinari Koji forsiraju pogresan sistem vrednosti.

    0
    0
    Odgovori
  4. Proteklih godina gledao sam sa zadovoljstvom i reprize Zvezdinih utakmica, sad mi se ne ide na utakmice Zvezde ni sa plaćenim pagodišnjim paketom. Možete da zamislite koja je razlika u odnosu na Ronjićevo vreme. Euro liga se dičila sa posetom i ambijentom u Areni, koji joj je služio u obračunu sa Fibom. Sada u narednim utakmicama neće biti ni po dve hiljade gledalaca. Nije mi jasno zašto je Čović uništio ono za šta su Delije živele. Sad je tuga gledati Zvezdu. NekaUprava posluša i glas NAVIJAČA.

    0
    0
    Odgovori
    • Polako, samo strpljenje ove godine neka osvoje aba lige a dogodine ovaj tim je konkurent za top 8. Ne moze ljudino koliko para toliko i muzike. Pozdrav

      0
      0
      Odgovori
  5. To je covek sa najboljim rezultatima u istoriji kluba, veliki gospodin cije je ponasanja uvek bilo za primer i na terenu i van njega. Vec na pocetku ove sezone je jasno koliko nam fali. Zato nemojte da pujdate narod ovim glupostima da mu ne bi oprostili bilo koji novi angazman. Treba svi da mu pozelimo mnogo uspeha u novom klubu kad vec nije bilo srece da ostane kod nas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter